torstai 4. huhtikuuta 2019

Coeur de Lion

Coeur de Lion on korumerkki, josta olen suunnitellut postausta jo vuosia. Huoh, parempi taas myöhään, kun ei silloinkaan...

En muista, missä näitä ekaa kertaa näin, mutta oma korukokoelmani on pääosin peräisin Münchenin lentokentältä. Näitä on viime vuoden aikana alkanut nähdä myytävänä lentokoneissakin.

Näissä koruissa on ihan uniikki muotoilu, ja niissä on käytetty aitoja kiviä, kuten esimerkiksi amazoniittia, ruusukvartsia, agaattia ja hematiittia, Swarovskin kristallia ja käsinhiottua lasia. Metalliosat ovat nikkelivapaata ruostumatonta terästä. Tuntuu, että kuvat eivät tee näille tarpeeksi oikeutta, ne ovat todella upeita!

Minun kokoelmani on GeoCUBE-mallistoa. Joistakin seteistä olen näemmä laittanut korvikset ja rannerenkaat niin hyvään piiloon, etten kaikkia löytänyt, mutta luulen, että tässä on kuitenkin kaikki kaulakorut.
Mikä näistä miellyttää väreiltään sinua eniten?

3 kommenttia:

 1. En ole yhtään koruihmisiä, en siis osaa pitää koruja ja tosi harvoin näen kultasepänliikkeessä mitään mihin ihastuisin. Nämä kuitenkin ovat aivan ihania! En tiedä mikä olisi kaunein - mitä värikkäämpi, sitä enemmän tykkään. Muranon lasihelmikorut ovat samalla tavalla ihania, niitäkin on niin upean värisiä. T. Eeva e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin nää oli niin ihania, kun ekaa kertaa joskus vuosia sitten näin! Onneksi nyt en kovinkaan säännöllisesti hyppää tuolla Münchenin kentällä, näitä myyvä liike kun oli just siinä, mistä jatkolento lähti Baseliin ja odotellessa sitten tuli ostettua aina jotakin ja seuraavalla reissulla siihen sitten korvikset jne.

   Poista
 2. Ihania koruja ja kauniita värejä! Vaikeahan noista on yhtä lempparia valita :) Ehkä suosikki näin kevätaikaan olisi tuo ensimmäinen, jonka värit on pehmeän pastellisia. Kaunis!

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!