tiistai 9. huhtikuuta 2019

Philosophy Total Matteness: Hoitovesi ja seerumi

Ajattelin tehdä kesä mielessäni tällaisen postauksen tuotteista, jotka hillitsevät kasvojen kiiltoa ja häivyttävät huokosia. No tänään on kyllä ollut täällä Lounais-Suomessakin kesä aika kaukana, kun herättiin valkoiseen lumikerrokseen, joka ei ainakaan minua ilahduttanut sitten ollenkaan.


Hankin tämän puhdistavan hoitoveden samaan aikaan tuon aiemmin esittelemäni Microdelivery Exfoliating - putsarin kanssa.

Liuos on sameahkoa ja sisältää mainoslauseiden mukaan huokosia vahvistavaa linssiuutetta, eikä siinä tietty ole öljyä, kun puhutaan kiiltoa poistavasta tuotteesta. Se ei kuitenkaan jää kiristelemään pahemmin ihon pinnalle (glukonolaktoni mietona PHA:na kuorii hiukan ihoa ja glyseriini kosteuttaa, bambu -uute hoitaa - neste sisältää myös maitohappobakteereja). Mattaisena eivät edes huokoset erotu niin paljoa kuin normaalisti.


Pipettipulloon pakatussa seerumissa on samoja tehoaineita, joten yhdessä näitten käyttäminen on hieman "tårta på tårta". Tosin tässä seerumissa on ihoa rauhoittavaa kaurauutettakin. Glukonolaktonin sijasta seerumissa on salisyylihappoa, jonka toimivuudesta tässä kontekstissa ei ole takeita (jostakin luin, että yleinen happamuus ei riittäisi). koko INCI on luettavissa täältä.

En ole vielä toistaiseksi löytänyt mitään Philosophyn tuotetta, joka saisi minut todella innostumaan! Nämäkin ovat vaan aika okei. Tai no pitäväthän ne kiiltoa kurissa jonkin verran.

Hyvin brändätty sarja kuitenkin.

Mitä mieltä sinä olet Philosophyn tuotteista?

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään Philosophyn Purity-puhdistusaineesta, vaikkei sillä lupauksista huolimatta meikkejä saakaan pois. Käytän itse sitä aamulla kasvojen pesussa ja meikittömien päivien putsarina. Tykkään sen lempeästä koostumuksesta ja tuoksuttomasta tuoksusta;)

    VastaaPoista
  2. Tykkään Philosophysta muuten,mutta hinnoista en tykkää.Erityisesti se kaksivaiheinen the microdelivery peel on suosikkini.Tuota purity-putsaria inhoan,kun se ei tosiaan poista mun meikkejä ja sitä on niin hehkutettu,että se tekee niin.Lisäksi se kirvelee mun silmiä.En ole noita total mattenes tuotteita edes huomannut.
    Philosophyn tuotteet on ihan hyviä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!