tiistai 16. huhtikuuta 2019

Tiistaita: Hupia, infoa ja vähemmän hupia

Ihan heti ensimmäiseksi: Arvonta on suoritettu, samaten voidetestiin osallistujat on valittu. Käykääpä pikapikaa katsomassa kyseisistä postauksista (sieltä siis kommentit), lykästikö! Palkinto ja näytteet pitäisi postittaa teille vielä tämän kuun aikana, sillä ensi kuussa ei enää onnistu!

Sitten hiukan hupia, on ollut aika huumoriton olo eilisestä lähtien (kävin TYKSissä, siitä lisää myöhemmin postauksen lopussa). Tämä on kooste eräältä julkiselta keskustelupalstalta:                                       
                        (Huomatkaa, tässä seuraavassa siis mies pyytää apuja toiselta ostoksilla                                 olevalta mieheltä...)Onko kenelläkään vastaavia kokemuksia? Musta se karhunkielijuttu ja tuo viimeinen olivat suorastaan loistavia!

Kävin siis eilen TYKSin hemapolilla. Tauti on edelleen selkärangassa, eikä siis sädehoidosta ollut apua, eikä sitä voi leikata. Nyt päädyttiin seurantalinjaan, eli ei mennä sytostaateille  - ainakaan vielä. Hieman masentava uutinenhan se oli, ettei säde auttanutkaan :(

6 kommenttia:

 1. Voi kun ikävää:/
  Noi kauppalista-jutut on kyllä mainioita.

  VastaaPoista
 2. Huaskoja juttuja nuo! Ei sitä aina vaan älyä kaikkea. :D

  Tsemppiä taudin kans! <3

  VastaaPoista
 3. Voi ei noita uutisia. Toivottavasti luustomuutokset eivät leviä, mutta joka tapauksessa varmaan vaikeavaikea suunn tulevaisuutta tuon taudin kanssa. Eevae

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän mustaksihan se mielen vetää. PET-TT:ssä on ollut myös nenänielussa dorsaalisella puolella jotakin epämääräisiä muutoksia, enkä ihmettele. Siinä varmaan selitys näille jatkuville nuhaisille oireille, jotka olen laittanut kroonisen poskiontelontulehduksen ja vasomotorisen nuhan piikkiin.

   Jotenkin kohtalon ivaa, että juuri näiden verisyöpien kanssa tein parisen vuotta hommia Sveitsissä :( . Sen tiedän, ettei "nukkuvalle taudille" ihan helposti aloiteta lääkitystä ennen kuin oireet ovat sitä luokkaa, että jotakin on pakko tehdä. Eli liki vuoden kestävä rankka hoito varmaankin odottaa jossakin vaiheessa. Pelottava ajatus.

   Poista
 4. No huh, että nenänielussakin.
  Ehkä vaan pitää suunnitella taudista huolimatta, voihan olla ettei se pahene vuosikausiin. Mutta on kyllä kuormittava tilanne. Voimia!

  VastaaPoista
 5. Ei saisi nauraa, mutta entisellä, omasta mielestään todella urheilullisella, vanhemmalla työkaverillani oli joskus kovin miehenhaku päällä ja hän luki kahvitauolla jostakin lehdestä seuranhakuilmoituksia. Yhdessä ilmoituksessa haettiin SM:stä kiinnostunutta naista. Hän ilahtui asiasta suunnattomasti ja ilmoitti minulle ja miespuoliselle työkaverillemme "ilman muuta vastaavansa ilmoon, koska olisi juuri sopiva nainen". Joo, ehkä olisi pitänyt valaista, mistä oikeasti oli kyse, eli ei ollenkaan mistään Suomenmestaruuksista. Tarina ei kerro sitä miten hänen kävi ilmoituksen kanssa (eikä uskallettu kysyäkään), mutta meillä oli aika hauskaa tuon toisen työkaverini kanssa jälkeenpäin.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!