perjantai 5. huhtikuuta 2019

Kiinnostaisiko osallistua kasvovoidetestiin?

Kyseessä ei siis ole mikään suuren otannan merkittäviä eroja hakeva testi, vaan ihan ex-tempore -testi muutamalle osallistujalle.

Kuratoisin muutaman (arvelisin, että 3-4 tms.) sokkotestattavaa näytettä allaolevan kokoisissa purkeissa.


Pieniä purkkeja siis. Sisältönä tulee olemaan jokaisella osallistujalla samat voiteet, jotka otan hygieenisyyden vuoksi astianpesukoneesta otetulla veitsellä (tämä bakteerikammoisille tiedoksi!!!) suoraan purkkiin.

Vastapalveluksena joutuisit tekemään minulle vähintään muutaman rivin arvioinnin per testattava tuote. Laitan muutaman kysymyksen testaajille purkkien mukaan.

Kiinnostuitko? Jälleen kerran tämä tilaisuus on vain vakkareille, eli taas saa ja on toivottavaa liittyä asian vuoksi (ja muutenkin).

Haen lähinnä ns. "hevijuusereita", mutta kaikki innokkaat huomioidaan!

Kerrothan, miksi haluaisit mukaan. Yhteystietosi voit jättää yhteydenottolomakkeen kautta, ellet halua julkisesti s-postiosoitettasi antaa, otan yhteyttä valittuihin.

Arviot julkaistaan anonyymeina, tietty.

MUOKS: Ai niin, ilmoittautumisaika! Se loppuu samalla kuin tuo voimassa oleva arvonta. Siihen saa edelleenkin kernaasti osallistua, ja Marikalle tiedoksi, että pls, käy täydentämässä vastaustasi :)

8 kommenttia:

 1. Uusien tuotteiden testaus kiinnostaa aina, erityisesti kun omaan atooppisen ihon, joka asettaa omat haasteensa :)

  tiltu_kultu ( a t ) luukku piste com

  -Tiltu

  VastaaPoista
 2. Kyllä kiinnostaa testailu.Arvontaan en ole viitsinyt osallistua ,koska mulla on jo tuo Catricen no filter paletti:)
  Ja ole kosteusvoiteiden hevijuuseri ehdottomasti.

  VastaaPoista
 3. Ai niin ,piti vastata miksi haluaisin mukaan testailuun.No ,joskus tuntuu,että syömisen lisäksi ihon kosteuttaminen on lempipuuhaani.Paitsi kosteusvoiteet eivät lihota,toivottavasti.Joskus kyllä epäilen,että osa selluliittiani on huulirasvaa tai muuta huulituotetta,joita on varmaan vahingossa tullut syötyä tuubi jos toinenkin:)

  VastaaPoista
 4. Tämä vaikuttaa huippuhauskalta ja olisin kiinnostunut olemaan mukana! Olen miettinyt aikojen saatossa aika paljonkin, kuinka paljon tuotteen brändi, pakkaus ja hinta vaikuttaa omaan mielipiteeseen. Tunnustaudun hevijuuseriksi! :) msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 5. No tässähän onkin ihan hyvä testiryhmä! Laittakaapa sitten ihan pikimmiten osoitetietonne vaikka tuon yhteydenottolomakkeen kautta, niin postitan teille näytteet. Mikä olisi sopiva aika testaukseen ja arvioiden kirjoittamiseen?

  Kaikki pakkaukset, joista näytteet otan, ovat vielä avaamattomia, eli en ole itsekään kokeillut yhtäkään. Jännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jännää,kai sä sitten itsekin testaat samalla lailla kuin testaajat? Ja tarkat ohjeet kiitos:) En kyllä tiedä mitään testausajoista,mutta innoissani olen.

   Poista
 6. Laitin yhteydenottolomakkeen kautta tietoni:)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!