keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Uudet hiukset

Olin eilen kampaajalla. Kolme tuntia, leikkaus ja raidat. Kampaaja oli virolainen, ja nirhi hiukseni aika lyhyiksi, mutta toisaalta eipä tarvitse ihan ensihätiin lyhennellä. Kyllähän se takaisin kasvaa.


Olipa taas hankalaa ottaa kuva itsestään! Laitoin pari viikkoa sitten hiuksiin KC Color Maskin sävyä Copper, ja sävystä tuli kyllä aika kirkuvan punainen, kun olisin halunnut hieman kultaisemman.


Tämä on kyllä aika samantapainen kuin suoravärit, eikä tarvitse kauaa pitää päässä. Lähtee kyllä sitten pesussa ajan myötä. Ei ole hetkeen ollutkaan näin raikuvanväristä ja lyhyttä tukkaa 😂.

Kuinka moni tuntee palvelun nimeltä Timma? Harvoin saan aikaiseksi varata kampaajalle aikaa ajoissa. Yleensä tulee vasta aamulla mieleen, että voisihan sitä taas käydä leikkauttamassa. Timma.fi on palvelu, josta voit varata vaikka saman päivän aikoja kampaamoihin ja kauneushoitoloihin, ja viime tipan ajat ovat yleensä edullisempiakin. Palvelun tuottajakin hyötyy siitä, ettei turhia ja tuottamattomia taukoja työpäivän aikaan tule. Pääsääntöisesti olen ollu tyytyväine, sillä uusi vakkarikampaamo on vielä hakusessa, sillä vanha suosikkini lopetti sillä aikaa, kun olin Sveitsissä.

Tuo KC:n hiusnaamio muuten jostakin syystä aiheuttaa minulle päänahan kuivumista, mikä ei varsinaisesti naurata. Ostin alta vitosella siihen Biozellin Therapeutic -hoitonestettä, joka auttaa aika hyvin ja kuorii päänahkaa, mikä kai ei ole ihan pöllömpää normaalillekaan hiuspohjalle.

Kuoritko normaalisti päänahkaasi?

9 kommenttia:

 1. Kauniit on! Tykkään kuoria koska tukka kestää kauemman puhtaana sen jälkeen, liekö siitä muuta hyötyä. Nyt kun puteli loppui niin saas nähdä koska muistan ostaa uuden. - EevaE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millä kuorit? Jos saa kysyä?

   Poista
  2. Kuorin Natura Siberican Oblepikha Scalp Scrubilla. Välillä myös adukipapurouheella.

   Poista
 2. Sulla on todella upeat hiukset! Mulla vaihtuu vakiokampaaja suunnilleen parin-kolmen vuoden välein... ehkä siksi, että olen viime vuosina muuttanut aika usein;) Nyt olisi kyllä hakusessa uusi hyvä vakiokampaaja, mutta en vielä ole löytänyt mieluista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On kyllä hankalaa löytää hyvä kampaaja!

   Poista
 3. Ihanat hiukset sulla!
  Kokeilin Timmaa pari vuotta sitten. Ensimmäinen kerta oli "ihan OK" - toinen kertaa tärppäsi siihen malliin että sain uuden vakiokampaajan :)
  En varsinaisesti kuori huspohjaa; hieron hiuspohjaa pehmeällä silikoniharjalla (tyyliin https://bit.ly/2UTh28l ) pesun yhteydessä. Tuntuu tosi mukavalta ja sen jälkeen hilse ei ole vaivannut.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!