tiistai 23. huhtikuuta 2019

Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster

Tässä muuten sellainen pullo, jonka kuvaaminen oli yhtä tuskaa! Siitä ei siis ollut tulla yhtään mitään. Tänään oli paljon muutakin ohjelmaa, mutta jonkinlainen kuva siitä nyt sitten saatiin. Kullanvärinen teksti hopeanharmaalla pohjalla näkyy jotenkin kuitenkin.


Tässä on tuote, jonka käyttö tapahtuu ennen seerumia tai kosteusvoidetta. Ihan kuin hoitonesteen, mutta tämä on enemmänkin geelimäistä tavaraa. Sen sanotaan tukevan ihon luonnollista suojakerrosta ja sen mukana ihon omaa uusiutumista. Itse innostuisin varovasti tässä yhteydessä sen sisältämistä probiooteista (Kefiran, Lactobacillus), jonka pitäisi vaikuttaa ihon omaan mikroflooraan.

Muina tehoaineina voi mainita kosteuttavat glyseriini, merikoralli (samphire), pellavansiemenuute ja keramidit, rauhoittava merifenkoli (joka on myös C-vitamiinipitoinen ja antioksidanttinen kasvi).


Ohuen koostumuksensa takia tämä on miellyttävää käyttää ja uppoaa ihoon hyvin, rasvoittamatta sitä.

Taas vaan ärsyttää tämä tapa mainostaa tällä tehtyjä "tutkimuksia":


N-määrä, eli otanta on aika heikko, itsearvionti mittarina myös :(

EDIT: Tämän tehoa itsessään voisi verrata ns. hoitonesteisiin. Kyllähän se jotakin tekee, mutta kysymys on, kannattaako siihen sijoittaa rahansa.

2 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt tätä yhden putelin verran. Puteli itsessään on aika kummajainen muotonsa ja hailakoiden tekstien vuoksi. Itse tuote oli mun mielestä aika heikko esitys hintaansa nähden: tuntui ihan ok:lta, mutta ei tehnyt mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tämä ihan yksistään riitäkään, mikä pistää miettimään tuotteen järkevyyttä. Käytössä muiden tuotteiden kanssa ihan hyvä lisä, mutta järkevämminkin voi rahansa sijoittaa. Menee kyllä meikin alla ja kosteuttaakin, mutta vaatii muutakin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!