keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Sensai Cellular Performance Emulsion III (Super Moist)

Jatketaanpa hiukan japanilaisesta kosmetiikasta vielä. Käytössäni on ollut nyt yhden pullollisen verran yllämainittua Sensain kosteusemulsiota. Pullollinen on jo liki lopussa, kuten kuvasta näkyy.

Jälleen kerran tämä ohuehko emulsiovoide on pakattu painavaan ja arvokkaanoloiseen huurrelasipulloon. Sisältö on hennonpunervaa ja ohuehkoa.
Kuva: Sensai

Näitä emulsioita on saatavissa kolmea eri tyyppiä I-III, joista I on kevyin ja rasvaiselle iholle tarkoitettu, II normaalin ihon versio (jota saa myös pienemmissä pulloissa) ja tämä III on superkosteuttava kuivalle iholle. Epäilen, että vaikka ihoni on rasvoittuva sekaiho, tuo ykkönen ei ehkä olisi millään kosteutuksena riittänyt.

Mainoslauseissa tehoaineiksi näissä tuotteissa on merkitty:  "Koishimaru-silkki EX, Advanced CPX Vital -uute, rentouttava itämainen tuoksu" (Sokoksen sivuilta kopioitu), mutta missään ei valaista, mitä tuo "Advanced CPX Vital -uute mahtaa sisältää. Koishimaru-silkki EX lienee hydrolysoitua silkkiuutetta.

Maahantuoja Bernerin sivuilla on selvitystä Advanced CPX Vital - uutteesta:


SENSAI löysi tutkimuksissaan vesikrassiuutteen, jolla on kyky lisätä vedenkulkuun liittyvien proteiinien määrää ihossa. Nämä proteiinit muodostavat solukalvolle pieniä aukkoja, jotka nopeuttavat ja parantavat veden kulkua ihossa. Valitettavasti näiden proteiinien määrä vähenee iän myötä.
Advanced CPX Vital Extract -yhdisteeseen lisätty vesikrassiuute auttaa tuotteiden sisältämiä vaikuttavia aineita kulkeutumaan tasaisesti kaikkialle ihoon. Ihon kosteuspitoisuus paranee, iho kiinteytyy, ihon väri kirkastuu ja rypyt ja juonteet muuttuvat vähemmän näkyviksi. 

COSDNA:n sivuilta saa vähän enemmän valaistusta, sillä siellä ainesosat ovat sentään selkeästi listattu. Paljon mm. glyseriiniä, oliiviöljyä, niasiinia, ja myös mm. mainittu listan loppupuolella kasviuutteita, hydrolysoitu silkki ja vesikrassiuute tuoksuaineena.

Joka tapauksessa tämä on ihan kelvollinen kosteusvoide, joskin pienemmällä rahamäärällä löytää vastaaviakin.

Oleko kokeillut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!