torstai 11. huhtikuuta 2019

Happy Birthday, Deciem!

Kuun alussa sain Deciemin mainosmeilin ja siinä kerrottiin merkin täyttävän kuusi vuotta. Tarjouksessa on siis "Birthday Set" hiukan yli kolmella kympillä (normaali hinta on 88,90 EUR). Pitihän se sitten tilata.
Kuva: Deciem

Setti pitää sisällään The Chemistry Brandin Hand Chemistry - käsivoiteen, NIODin Fractionated Eye Contour - hoitotiivisteen, ja The Ordinaryn Buffet + Copper Peptides 1% -seerumin.
Noita käsivoiteita olen kuluttanut jo useita, ja hyvä voidehan se on. Nuo kaksi muuta tuotetta ovatkin sitten ihan uusia minulle.

Buffetista on siis tullut uusi versio, jossa on kuparipeptidejä, joka tuntuu nyt olevan hyvinkin muodikas ainesosa. Buffetissa on siis Matrixyliä, SYN-AKEa, hyaluronihappoa ja ARGIRELOXia sekä probiootteja. Aine on kauniin lemmikinsinistä, mutta ei kuitenkaan värjää ihoa. Lue lisää täältä.


Tuo silmänympärysseerumikin on ihan uusi tuote minulle. Siinä on yhdistetty 28 eri "kliinistä teknologiaa" ja sen lupaus on parantaa tummia renkaita, turvotusta ja tekstuurin epätasaisuutta jo kolmannesta käyttöpäivästä alkaen. Paras tulos kuitenkin saavutetaan kahdeksan viikon yhtäjaksoisen käytön jälkeen. Lue lisää täältä.

Oikein mukava ja edullinen oli tämä setti!

5 kommenttia:

 1. Ilmeisesti oli hyvä tarjous - on jo loppuunmyyty. Hieno kuulla että on hyvä setti; mullekin on tulossa sellainen lähipäivinä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa tosiaan harmi, että tarjous myytiin loppuun niin nopeasti . Toisaalta en kyllä ihmettele, olihan se edullinen. Kiitos ja mukavaa viikonloppua itsellesikin!

   Poista
 2. Mulle on kans tulossa näitä settejä kaksin kappalein, Buffet+Copper on yksi mun lempparituotteista, joten tätä tarjousta ei voinut ohittaa. FECC on kiinnostanut jo pitkään, mutten hinnan takia ole raatsinut kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa, kun en tuolla hinnalla tilannut useampia pakkauksia! Tuo silmänympärysseerumikin yksin on yli 50 euroa.

   Poista
 3. Oo, missasin koko setin:/ Hyvältä vaikuttaa setti!

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!