torstai 26. tammikuuta 2023

Limited Edition - omenaputsari

Olen käyttänyt iät ja ajat Cliniquen puhdistusbalmia, mutta joissain lukemissani ulkolaisissa blogeissa kehuttiin niin kovin tätä Farmacy Beautyn  vastaavaa, että pakkohan se oli hankkia kokeiluun. Nyt varsinkin, kun näitä kuluu, kun joutuu meikkaamaan enemmän. Etätöissä tähän saakka on saanut kulkea aika harakan näköisenä.


Farmacy Beauty Sweet Apple Clean makeup meltaway cleansing balm on sarjan limited edition -tuote. Vastaavia löytyy vakiovalikoimasta esimerkiksi persikkaisena. Linkki vie firman sivuille, jota kautta ei kannata tilata (kallista!), vaan brändiä myyvät Euroopassa (Suomeen) mm. parfumdreams.fi


Voide sulaa öljyksi kasvoilla ja puhdistaa meikin todellakin hyvin pois. Vieno, tuoreen omenainen tuoksu on plussaa, kuten pakkauksessa oleva spaattelikin. Pieni nokare ainetta riittää.

Ostin samantien myös sen persikkaversion, kyllähän tätä nyt kuluu päivittäin. Kehut!

Farmacy Beauty on ns. clean beauty -merkki. Minulle aiemmin ihan outo, mutta pitääpä tutkia brändin muukin valikoima nyt läpi.

9 kommenttia:

  1. Oon tykännyt itse tosi paljon niistä muutamista Farmacyn tuotteista, joita oon kokeillut. Tääkin kuulostaa kokeilemisen arvoiselta, tai oikeestaan itse ostaisin mieluummin juuri sen vakiovalikoimissa olevan persikkaversion, kun persikka on tuoksuna kosmetiikassa itselleni omenaa mieluisampi :D Nyt kun asiaa aloin ajatella, mulla taitaa jopa olla joku Farmacyn vastaava putsari laatikoissa, tosin se on jostain kauneusboksista tullut eikä varmasti kyllä ole tää omena- eikä persikkaversiokaan. Pitääkin käydä noi jemmat taas läpi ja katsoa muistanko oikein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsekkaapa! Kuulisin mielelläni siitä.

      Tuossa on kyllä ihana, aito syysomenan tuoksu, ei lainkaan mikään esanssinen sellainen. Tulee mieleen lapsuudenkoti ja syksy...meillä oli omenapuita vaikka asuttiinkin ihan keskustassa, oli kuitenkin puutarha ja satoa tuli paljon.

      Poista
  2. Mie sain Boxycharmista sen kirsikkaversion, tykkäsin kyllä :) Ei ehkä maailman parhain kirsikantuoksu kosmetiikassa, mutta käytti kyllä mielellään pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai onko tästä ollut kirsikkaversiokin? Siitä olisin varmasti tykännyt myös!

      Poista
  3. Kuulostaa kivalta ja erilaiselta. Omenalla ei paljoa nimittäin ihonhoitotuotteita mainosteta. Enemmän hiustuotteissa näkee suoraan omenan, vaikka ihonhoidossa toki paljon hedelmähappona just omenaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli sama mieleen. Ehkä omena vaan on sitten niin tuikitavallinen tuoksu.

      Tosin eipä löydy parfyymejakaan, joissa olisi tuollaista mukavan kypsää omenaa: https://www.fragrantica.com/notes/Apple-Juice-929.html

      Vihreää omenaa sitten löytyy parfyymeissa enemmän: https://www.fragrantica.com/notes/Apple-146.html

      Ovathan nuokin ihan erilaisia tuoksuja, ihan kuin eri (väriset) ruusut tuoksuvat erilaisisilta.

      Poista
    2. Niin siis "tuikitavallisella" tarkoitin arkista :)

      Poista
  4. Näitä Farmacyn puhdistusvoiteita olisi joskus kiva kokeilla. Merkin seerumi on nyt käytössäni ja se on erinomainen. Merkki muutoinkin kiinnostava<3 Tuo puhdistusvoide näyttää kyllä tosi riittoisalta. Ja omenan tuoksu kuullostaa herkulliselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä kokeilemaan, ja tuo ompun tuoksu on kyllä herkullinen, kypsän sellaisen tuoksu. Saas nähdä, tuoksuuko persikkaversio yhtä hyvältä.

      Kyllä se riittoisaakin on, mulla vaan on tapana lappaa sitä naamalleni aikamoisia määriä, vaikka vähempikin riittäisi :)

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!