tiistai 19. joulukuuta 2023

Hermès Eau de Rhubarbe Écarlate

Tuoksutellaanpas tänään virtuaalisesti hiukan harvinaisempi tuoksu, eli Hermèsin "helakanpunainen raparperi". Sain tämän jossain vaiheessa erään toisen brändin tuoksun kylkiäisinä, ja se on matkakoko.

Sitä en osaa sanoa, onko raparperin värillä mitään vaikutusta sen tuoksuun, mutta tämä on kyllä todella raparperin tuoksuinen. Tosin pienellä ripauksella raikkaita punaisia marjoja ja muutamaa muuta "sivunuottia".

Kuvakaappaus on Fragranticasta. Tuoksu on ns. unisex-tuoksu, joita yleensä kammoan niiden ylettömän maskuliinisuuden takia. Tämä on eri maata. Se on hyvin raikas ja hedelmäinen. Se ei ole mikään ylitsekävelevän voimakas. Kuvailisin sitä sanoilla "kirpeän rapea".

Tuoksussa on myös keskellä rautayrtteihin kuuluvaa tulikruunua (verbena lienee tutumpi nimi), joka ei muistaakseni ole kovinkaan voimakkaasti tuoksuva kasvi.

Pohjalla on valkoista myskiä tasoittamassa tuoksun vihreää happamuutta.

Jos suoraan sanotaan, mielestäni tämä on tuoksuna aika mitäänsanomaton. Tosin minun makuuni ovat enemmänkin makeahkot ja voimakkaat tuoksut, joissa on enemmän luonnetta.

Ehkä voisi sanoa, että tämä on kepeän kesäpäivän hedelmäinen tuoksu? Sellainen, josta ei ole kenelläkään mitään valittamista 😘 ja joka on "harmiton" ja yksinkertainen, eikä aiheuta kenellekään migreeniä tai muita ikäviä oireita.

2 kommenttia:

  1. tästä pidän kovasti. Siis itse tuoksusta, joka on mukavan raikas. Ikävä kyllä tuoksu häipyy nopeasti. Tämä on miellyttävä kevyehkö tuoksu arkeen. Jos tuoksu pysyisi pidempään, niin saattaisin jopa hankkiakin. Pidän kirpeistä ja keveistä tuoksuista, vaikka myöskin makeammista ja hiukan raskaammistakin, riippuen milloin käytän tuoksua.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!