keskiviikko 13. joulukuuta 2023

Volyymia hiuksiin

Pääsipä tulemaan muutaman päivän väli postauksiin, mutta joulu vaatii hiukan suunnittelua. Lähden siis viikonloppuna Suomilomille, ja kaikki ostokset pitäisi hoitaa ennen sitä.


Tämän päivän riesa on se, että pitäisi pestä hiukset, vaan minulla ei ole täällä hiustenkuivaajaa. Meneehän se toki niinkin, että pesee ne illalla ja menee märillä hiuksilla nukkumaan, mutta sitten ne ovat taas aamulla tuhannen takussa, tämä kirottu kihara.

Arvasin kyllä, että alan taas valittaa näistä hiuksista, kun ne kasvavat...

Ostin Batisten volymisoivaa kuivashampoota, jonka sisältävän kollageenin (!!!!) pitäisi runsauttaa hiuksia - siis kohotusta päänahasta lähinnä haen. Jospa sillä voisi hiukan pidentää pesuväliä?

Tuntuu kyllä siltä, että tästä jää ikäviä valkoisia rantuja tukkaan. Enemmän kuin muista Batisten kuivashampoista. Onko joku muukin kokeillut?


Tuote, mikä auttaa paremmin saamaan eloa lättänöihin hiuksiin on Eleven Australia Dry Finish Texture Spray. Eihän tämä ole kuivashampoo, vaan tekstuurisuihke, ja tällä saa kyllä kummasti kohotettua kampaustaan.

Tykkään brändin tuotteista, ja vastaavasta tekstuurisuohkeesta kirjoittelin aiemmin täällä. Molemmat toimivat!
*****

Sitten ihan vaan vinkkinä, käykääpä kurkkaamassa fiksuruoka.fi:n sivuille. Tarjolla on edullisesti mm. Joe Blascoa, Whamisaa, Swiss Cliniciä ja Jowaén tuotteita. Nopeimmat syövät hitaat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!