perjantai 29. joulukuuta 2023

Versace Jeans Couture

Valitsin tässä laukkua iltarientoihin, ja huomasin, etten olekaan tänne kirjoittanut tästä Versace Jeans Couturen pikkulaukusta.

Ostin sen noin puolitoista vuotta sitten lähinnä kännykänkuljetusvehkeeksi, ja laukku on siis 18 x 12 x 5 cm, eli minun laukukseni todella pieni, kun sitä tavaraa on aina mukana jonkin verran.


Kaunis laukku sinällään, aitoa nahkaa ja nahalla myös vuorattu. Neppikiinnitys ja sisus on avoin, eli ei lokeroita/taskuja. Tänne mahduttaa juuri ja juuri kännykän ja korttikotelon, huulipunan ja puuterin.


Hihnan saa irti, mutta sitä en osaa sanoa, mitä iloa siitä olisi. Ehkä valmistajalta löytyy korvaavia? Ketjumainen olkahihnakin voisi olla kiva.


Takaosa näyttää tältä, ja se on ihan sileä. Jotenkin se vaikuttaa värikkäämmältäkin, mutta se voi johtua valaistuksestakin. Talvella on aika kökköä ottaa kuvia, olivatpa ikkunat sitten kuinka suuret tahansa.

Olisiko tämän kokoinen laukku sinun käyttöösi turhan pieni, vai juuri sopiva? Lompsaa en tuonne saa mahtumaan, eikä se johdu siitä, että siellä olisi rahaa kuin roskaa, mutta kaikenmaailman kortteja kyllä löytyy, vino pino 😖.

4 kommenttia:

  1. Laukun koko tuntuu sopivalta iltamenoihin. Kortteja en ota iltaisin mukaan. Muutenkin olen vähentänyt niitä. Maksan puhelimella ja monen aiemman kortin toiminnot löytyvät puhelimen apeista. Ajokortti, Kela-kortti(myös eurooppalainen), virallinen henkilökortti ja työpaikan henkilöstökortti minulla on mukana päiväsaikaan, mutta eivät nekään vie paljoa tilaa. Päivälaukkuni on vain vähän isompi. Toki, jos otan mukaani vaihtovaatteita, eväitä, läppärin tms, käytän isompaa kassia, jonka sisälle mahtuu pikkulaukku myös. Hyvää vuodenvaihdetta! T Marsana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, se on kai tottumiskysymys. En oikein itsekään ymmärrä, miksi pitäisi aina olla mukana kaikenlaista meikkiä sun muuta! Varsinkin, kun harvoin mitään huulipunaa, maksukorttia tai nästyykiä kummempaa tarvitsee, kun kotoa lähtee.

      Poista
  2. Kaunis kuviointi ja ihana tuo kultainen solki! Tavallaan just järkevän kokoinen laukku :) minimissään tarviin kotoa lähtiessä avaimet, puhelimen, migreeniläkkeet, lompakon ja huulirasvan/kiillon, siihen mulla on LV Pchette Accessoires, se on just sopivan kokoinen mutta pullottaa helposti väärin jos liikaa änkeää. Sitten on pari Guessin "multi pochette" tyylistä mutta ne on enempi kesälaukkuja eikä tule talvella käytettyä. Isoa laukkua kannan aina kun siellä on kaikki valmiiksi pakattuna, se on helppo ja nopea valinta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis on tosiaan laukku, mutta totesin sen nyt auttamatta turhan pieneksi, kun yritin sinne tunkea puhelimen ja korttikotelon ja huulipunan lisäksi vielä avaimet. Kolmen kodin avaimia on nipussa yhteensä kahdeksan, eivätkä ainakaan nuo Saksan vanhan talon avaimet ole mitään pieniä (niitä on siis neljä, yksi ulko-oveen, yksi asuntoon, yksi kellariin jossa pesutupa ja roskikset ja yksi ala-aulan postilootaan).

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!