lauantai 16. joulukuuta 2023

Muutama suosikkituote

Katsastetaanpa tänään muutama kosmetiikkasuosikki. Tämä lista ei ole mikään kovin kattava, mutta joitakin tuotteita olen kehunut jo niin moneen otteeseen, että jätin ne tästä listasta pois.

Aloitetaanpa vasemmalta punaisesta pipettipullosta. Kyseessä on Judith Williams Cosmetics Niacinamide Expert -seerumi, jossa on ainesosat kohdillaan, eli 8% puhdasta niasiiniamidia ja 20% C-vitamiinia sekä pre- ja probiootteja ja glyseriiniä sekä kasvisuutteita. Brändistä kirjoittelin aiemmin täällä

Vaaleansininen tuubi siinä vieressä on mitä kosteuttavinta korealaista yöseerumia: Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Sleeping Pack. Kirjoittelin siitä aiemmin täällä. Itse tuote on heppoisan oloista, hiukan sameaa geeliä, mutta kosteutustehot ovat aivan loistavat, se ei edes tarvitse mitään rasvaisempaa ylleen ja aamulla ihoa ei kiristele. 

Keskellä olevat kynät ovat Bourjois-merkkisiä huultenrajauskynä. Todella loistava, sekä hyvin luonnollinen sävy 01 Nude Wave.

Ylimpänä on todella loistava Babor Hydra Liquid -meikkivoide, joka on tehty Baborin ampullipohjaan. Sävy on 04 Porcelain. Näyttää naamassa todella hyvältä ja siloittaa juonteita ja häivyttää ihon virheitä.

Sen alla on Origins Drink-up Intensive Overnight Hydrating Mask with Avocado & Glacier Water -yönaamio. Loistava kosteuttaja, joita olen käyttänyt useita tuubilisia.

Alimpana keskellä on Ben Nye Translucent Powder, sävy Fair. Loistava irtopuuteri, joka tasoittaa ihoa ja häivyttää huokosia. Pieni miinus pakkauksesta, josta ei saa suoraan puuterisiveltimelle.

Vihreä pikkupurkki on Laneige Lip Sleeping Mask. Kun laittaa tämän alle jotakin vesipohjaista seerumia ja sitten tätä yöksi, niin ei voi enää aamulla valittaa, että huulet olisivat rohtuneet! Aiempi postaus on luettavissa täältä.

Oliko joukossa jotakin kiinnostavaa?

5 kommenttia:

  1. Paljon kiinnostavan oloisia tuotteita. Tuo Originsin yönaamio multa löytyy matkakokoisena, täytyykin talven aikana sitä kokeilla. Baborin meikkivoiteesta tulee mielikuva, että se sulautuu täydellisesti iholle. Kivoja tällaiset esittelyt, joihin nostaa esille muutamia suosikkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuvassa oleva Originsin tuubi on myös matkakoko. Pakkasin sen tänään lennolle mukaan.

      Tuota baborin meikkivoidetta kannattaa kyllä kokeilla, jos haussa on kosteuttava ja ihoon sulautuva meikkivoide. Mun kaksi täällä käynyttä ystävääni ostivat sen myös ja voin sanoa, että hyvältä näyttää. Molemmmat kokeilivat sitä ensin mun pullostani ja sitten kipinkapin ostoksille!

      Pitäisi varmaan useamminkin tehdä tällaisia postauksia, mutta kun niitä hyviä tuotteita on niin paljon!

      Poista
  2. Tuo seerumi vaikuttaa mielenkiintoiselta! Pienessä paketissa näyttää olevan paljon hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo seerumi on kyllä loistava, eikä edes maksa paljoa! Täällä Saksassa sitä myy ainakin Dm.

      Poista
    2. Judith Williamsin kosmetiikkaa muuten myy EU:n alueella irlantilainen fresh-store.eu, joka shippaa suoran Saksan varastosta ja maksu DHL:llä paketin painon mukaan (DHL on edullinen). Myös Saksan Amazonista kannattaa katsella, jos tuotteet kiinnostavat.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!