lauantai 2. joulukuuta 2023

Baborilla - yllätyskassin sisältö

Piti sitä toki käydä vieraani kanssa taas Baborin tehtaanmyymälässäkin maanantaina. Hän osti sieltä läjän kaikenlaista, ja minä päädyin yllätyskassiin, joita oli kahta hintaluokkaa, 30 eur ja 50 eur.

Ostin tuon edullisemman. Katsotaanpa, mitä kolmellakympillä sai. Itse kassi on kuvassa aika räjähtäneen näköinen, koska oli kaatosade, ja laitoin sen vasta ulkona käsilaukussani olevaan nailonkassiin.

Tämä olikin erikoisempi putsariduo. Hypistelin näitä jo edellisellä käyntikerralla, mutta minulle ei oikein valjennut, miten näitä käytetään.

Toisessa pullossa on siis puhdistusöljy (Hy-Öl®), ja kun sitä on hierottu kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, siihen laitetaan päälle Phyto Hy-Öl® Booster, ja kun nämä on hierottu iholla hiukan haaleaa vettä käyttäen emulsiomaiseksi seokseksi, koko homma huuhdellaan haalealla vedellä ja iho on puhdas. Se on siinä!

Näitä oli muistaakseni neljää eri tyyppiä, joista voi valita ihotyyppinsä ja toiveittensa mukaisesti sopivan. Tässä pussissa oli samaan pakkaukseen laitettu matkakoot kummastakin (öljy + boosteri). Pullot ovat erikokoiset, koska niiden käyttö on määrällisesti 2:1.

Tämä minun versioni on tyyppiä kosteuttava Hydra Base, ja siinä on mm. hydrolysoitua risiiniöljyä, glyseriiniä, koivunlehti-, rosmariini-, omena-, maarianverijuuri- ja piparminttu-uutetta, sekä maitohappoa.


Nämä vihreät tuubit ovat Doctor Babor CleanFormance -linjan Awakening Eye Cream ja Clay Multi-Cleanser. Näissä clean beauty -tuotteissa on 98% luonnollisia ainesosia, ja ne on formuloitu ilman eläinperäisiä ainesosia, gluteenia, laktoosia, mineraaliöljyjä, silikoneja, parabeeneja, mikromuoveja ja synteettisiä tuoksuja. Ne valmistetaan luontoa säästävästi ja niissä on pre- ja probiootteja.

Silmänympärysvoiteessa on mm. glyseriiniä, seesami-, makadamia-, auringonkukka- ja oliiviöljyä, hoitavaa ja rauhoittavaa hydrolysoitua hiivauutetta, niasiinia, optisesti kirkastavaa micaa, kosteuttavaa ja siloittavaa saarnipuun kaarnauutetta, ihon elastisuutta ylläpitävää punavaahteran kaarnauutetta, maito- ja glykolihappoa ja hyaluronihappoa. Tämä taitaa olla täysikokoinen.

Naamiossa on tietysti myös mm. pro- ja prebiootteja, kaoliinia, auringonkukka- ja viinirypäleensiemenöljyä, hydrolysoitua hiivaproteiinia, punavaahteran kaarnauutetta ja maitohappoa. Matkakoko.


Kassissa oli myös matkakoko Baborin Skinovage Moisturizing Creamia. Skinovage on yksi baborin anti-aging -linjoista. Voiteessa on mm. sheavoita, kosteuttavaa valkohilpan siemenöljyä, seesamiöljyä, rauhoittavaa ja kosteuttavaa pantenolia, ihoa elvyttävvää punalevauutetta, ihon suojakerrosta vahvistavia meripolysakkareita ja ihoa uudistavaa vuoriruusua. 

Mitäpä olisi sitten yllätyskassi ollutkaan ilman Baborin kuuluisia ampulleja.



Kassissa oli kolmen ampullin pakkaus: Kosteuttava Hydra Plus, suojaava ja vahvistava Multi Vitamin ja juonteita siloittava ja kohottava Lift Express.

Viimeisenä kassissa oli Lip Colour Stick, sävy on 01 Peach Lemonade ja Lip Liner sävyä 06 Violet.


Huulipuikkoa voisi sanoa melkein huulivoidemaiseksi tai huulipunan ja -kiillon välimuodoksi. Se ei ainakaan kuivata.


Tässä vielä molemmista sävynäytteet.

Ystäväni kasasi tuotteita ostoskoriin siihen tahtiin, etten ihan ehtinyt rekisteröidä, mitä hän osti. Hän oli kokeillut täällä minun luonani saman nimisen ampullin pohjaan tehtyä Hydra Liquid -meikkivoidetta (aiempi postaus siitä on täällä), ja ihastui siihen niin, että osti ainakin sen + ampulleja ja toisenkin meikkivoiteen (Collagen Deluxe Foundation) ja paljon muutakin.

Jos nyt kiinnostuit näistä tuotteista, niin Baboriahan Suomeen myyvät ainakin todella monet nettikaupat, joten saanti ei ole ongelmallista.

Mukavaa lauantai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Ihana yllätyskassi :) mulla on niitä ampulleja mutta en ole vielä testaillut. Jotain Baboria olen joskus käyttänyt ja laatumerkin kuva on toki jäänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä nuo kaikki tuotteet käyttöön jäävät. Tuota rajauskynää hiukan pidin ensin liian tummana, mutta kyllä kai se toimii, kun häivyttää huulten keskellepäin. Todella pysyvä pigmentti siinä on.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!