perjantai 15. helmikuuta 2013

Playboy Cosmetics - värillisistä ripsiväreistä

Törmäsin netissä tällaiseen merkkiin, ja koska hinta ei lompakkoa kaada, pitihän sitä sitten kokeilla. Ripsiväriin ihastuin! Tilasin kaksipäisen ripsarin, jossa toisessa päässä on tummanvihreä ja toisessa päässä tummanruskea ripsiväri. Mile High sanoo nimi. Todellakin se pidensi ripsiä.

Kaksi ripsaria samassa hylsyssä, kätevää!
Olen ymmärtänyt, että ihmiset yleisestiottaen ovat aika arkoja kokeilemaan mitään muuta väriä kuin mustaa, enkä nyt tarkoita sitä, että ripsissä pitäisi olla kasarityyliin sähkönsinistä, mutta kannattaa muistaa, että eriväriset ripsivärit tekevät ihmeitä silmille. Kuten nyt tässä tapauksessa tämän ripsarin vihreä sai harmaansinisten silmieni iirikset myös vihertämään kauniisti.

Eipä hassumpaa! Tässä on yksi kerros vihreää ripsaria taivuttamattomissa ripsissä.
Ruskea ripsiväri on taas sitten ainakin vaaleille ja kalpeille päivämeikkiin hillitympi kuin musta. Minusta kauniimpikin.

Burgundinpunainen ripsari taas saa etenkin ruskeat silmät hehkumaan, mutta vaaleasilmäisten luottotuote on ehdottomasti tummansininen ripsiväri, joka kirkastaa väsyneetkin silmät ja saa silmien punoituksenkin huijattua pois. Käytän itse sinistä todella usein.

Mutta nyt olen aivan ihastunut tähän vihreään ja ruskeaan! Todella hyvänlaatuistakin tavaraa tämä ripsari ja hinta ei päätä pyörrytä.

2 kommenttia:

  1. en tiennyt etta Playboy tekee ripsaria! Googlasin ja tama sama oli 50 pence direct cosmetics sivustolla! Mika tarjous

    VastaaPoista
  2. Kannattaa todellakin ostaa! Minäkin hämmästyin positiivisesti tuon tuotteen laadusta.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!