tiistai 7. tammikuuta 2014

Tammikuun 2014 Livbox

Niinhän se taas putkahti postissa  - Livbox. Tuntui todella kevyeltä hyppysissä, ja eipä siellä mitään kovin isoa ollutkaan.

Uutena tulokkaana oli Etrê Belle -merkin silmänympärysnaamio ja Emmellen valkaiseva hammastahna. System 4 hiustenhoitotuotteetkin (shampoonäyte ja seeruminäyte) taisivat olla uusi merkki Livboxissa.

Ainoa meikkituote oli Rimmelin Scandaleyes-luomivärikynä (saamani väri oli mustanpuhuva, joten pitääpä opetella käyttämään sitä), joka on vedenkestävä.

Muuten mukana oli Lumene Labin silmänympärysvoide ja No7 päivävoide.



13 kommenttia:

  1. Omani ei viel ainakaan tullu,mutta ihan kivalta näytti boxi.Katotaan onko sit eroja kuin paljon

    VastaaPoista
  2. Näköjään jotkut saivat tuon Rimmelin kynän sijasta Isadoran magneettilakan. Nyt on tullut osteltua niin paljon lakkoja, että olen ihan tyytyväinen tuohon kynään.

    VastaaPoista
  3. Tämä ei liity juuri tähän postaukseen, mutta tuli mieleeni että olisi kiva jos kirjoittaisit aiheesta "meikkausvinkkejä aikuiselle naiselle". Mitä tuotteita ehdottomasti kannattaa omistaa, ja millaisia niksejä niiden käyttöön sinulla on. En ole koskaan oppinut käyttämään muuta kuin värivoidetta, ripsiväriä ja huulirasvaa ja ikää on kohta sentään 50. En halua nurkkaan pyörimään yhtään ylimääräistä purkkia ja purnukkaa enkä muutenkaan osta mielelläni "turhaa" eli jos en ole varma että tulen käyttämään tuotteen loppuun. Aika vaikea vaan on oppia meikkaamaan jos ei omista siihen tarvittavia välineitä :) Mutta mitä siis kannattaa ensisjaisesti hankkia, ja mihin panostaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idis! Kiitos! Mietin asiaa ja postaan siitä lähitulevaisuudessa.

      Poista
  4. Minulle tuo boxi tuli Ellen tilaajalahjana ja minulla laatikossa oli tuo kynsilakka. Täytyy lahjoittaa se jollekin, kun huomennakin taas on kynsihuolto, eli kotona en toistaiseksi lakkaa.

    VastaaPoista
  5. Onpas kiva tilaajalahja, yleensä kun ne ovat aika tylsiä!

    VastaaPoista
  6. Minä sain vihreän silmäkynän... voi jehna mutta vihreä saa minut näyttämään vanhalta elähtäneeltä "hutsulta" siis oikeasti haluaisin onnistua vihreän kanssa, mutta aina sama juttu... kaikkia muita värejä jotenkin voin käyttää, mutten sitä :D
    Lumenen Lab tuotteita olen miettinytkin miten tuovat uutuuttaan Lumene sarjalle, joten olin aika "ihkuna" tuotteeseen. Mies tosin sanoi: Taas noita mustia paskoja, tosin tarkoitti täytehöttöä ;)
    Olen katselut No 7:n rantautumista takaisin Suomeen poissaolon jälkeen, saas nähdä tuovatko värikosmetiikan kanssa?
    hiikka

    VastaaPoista
  7. Toivottavasti tuovat värikosmetiikan myös. Ostan aina UK:sta ja etenkin ripsarit ovat hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä kun mainitsit noista No7:n ripsareista!! Eräs niistä oli aikoinaan ehdoton luottoripsivärini, silloin kun niitä Suomessa vielä myytiin.... En muista nyt just nimeä, mutta täytyykin googletella nettikauppoja. Kiitos! :)

      Poista
  8. Koleilepa UK:n eBayta: www.ebay.co.uk

    VastaaPoista
  9. Sokoksen verkkokauppa myy No 7:n värikosmetiikkaa, kaikista Sokoksista sitä ei löydy.

    beylakraal

    VastaaPoista
  10. Mä tilasin tuon Livboxin kolmeksi kuukaudeksi, kun puolella hinnalla sai. Jos ei olis sattunut tuo meikkikynä ja oikean värisenä(lila) vielä, niin olisin kyllä ollut aika pettynyt pakettiin. Silmänympärysvoidettakin olin vailla, mutta Pirkan voide voittaa tällä hetkellä tuon Lumenen. Kesällä sitten varmaan tuo Lumene jo passaa.
    Aiemmin tuli monta pakettia Livboxia, mutta oli niin surkeita, että lopetin tilaamisen. Pelkkää näytekokoa, ja lisänä huulipunaa yms. sen värisenä, että sitä ei kukaan käyttäisi. Tai ainakaan 90 prossaa naisista...

    VastaaPoista
  11. Wau, ihan kiva alennus jos puoleen hintaan sen sait!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!