keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Lontoon shoppailupaikkoja

Tämä saa olla nyt tällä erää viimeinen Lontoo-postaus, jossa kerron, miten kauppojen etsimiseen kyllästynyt voi yhdessä päivässä oikeastaan löytää kaikkea, mitä vaan voi kuvitella.

High end -paikka on tietysti Westfield. Joku voisi sanoa, että siellä ei ole mitään, mitä ei Piccadilly Circuksen ympäristössä olisi, mikä pitää varmaan paikkansa. Mutta täällä voi shopata kamalallakin säällä saman kaon alla, piipahtaa välillä vaikka shampanjabaarissa ja syödä reissun päälle hyvä ateria jossain monista erilaisista paikoista. Vinkki South Terracen ravintoloista: Meat and Wine Company tarjoaa hyviä, mutta hiukan hintavia pihvejä. Melkein naapurissa on taas erinomainen kreikkalainen, jossa voi maistella vaikkapa erilaisia mezejä.

Kulkuyhteydet: Tuubilla Shepherd's Bush (Station) tai 24/7 kulkevalla yöbussilla no: 94 Piccadillyltä Acton Greenille.
Siellä oli nyt luistinratakin yleisölle.

Disneyn kaupan edessä on erinomainen smoothiestandi, josta saa ihania juomia "made to order".
Vieläkin jännempi paikka, jossa kannattaa käydä samalla reissulla on Shepherd's Bush Market. Sinne kävellään  vaan pieni matka kulman ympäri ja se sijaitsee tuubiasema Goldhawk Roadia vastapäätä. Sama 94:n bussi ohittaa senkin ja siinä on pyssäri.

Portti näyttää tältä sisäpuolelta. Kyseessä on kapea ja pitkä tori.

Ruokaa ja ruokakojuja, mm. erinomaista falafeliä.

Täällä tuntee olevansa ainoa englantia puhuva valkoihoinen.

Täältä löytyy kaikkea itämaista mausteista feikkikäsilaukkuihin. 
Minusta tämä tori on niin mielenkiintoinen. Kuin olisi tehnyt minimatkan johonkin Lähi-Idän maahan, tai jopa kauemmaksi. Suosittelen lämpimästi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!