lauantai 4. tammikuuta 2014

Onko väsymyksellä merkitystä ihon kuivumisen kannalta?

Vastaan itse yhden näkökulman pohjalta. Väsymys saattaa johtua myös elimistön kuivumisesta, eli joskus kunnon lasillinen vettä saattaa hyvinkin poistaa väsymyksen.

Nyt on tullut jo muutama viikko valvoskeltua ja meikattua naamaa joka päivä (normaalisti saatan kulkea montakin päivää putkeen ihan au naturel). Stydeillä kasvoputsareillakin lienee osuutensa tilanteeseen.

Vaan kun se kuivuminen ei koske yksinomaan kasvoja, vaan esimerkiksi käsissä nahka tuntuu ihan silkkipaperilta.

Rasvaista ruokaa on tosin tullut syötyä koko joulu. Englantilainen joulumuonahan ei kyllä periaatteessa ole kovinkaan rasvaista, eikä siellä syödä niin paljoa suklaata kuin Suomessa, mutta joulutorttuja meni kyllä aika muhkea määrä. Nyt ei tee mieli mitään makeaa, vaikka yksi suklaarasia tuossa vieressä minulle "huuteleekin".No, pitää juoda tarpeeksi vettä, rasvata itseään niin sisäisesti kuin ulkoisesti ja nukkua kunnolla. Joudun kuitenkin kantamaan käsilaukussa aina mukana jonkinlaista rasvapurkkia, ja tällä hetkellä se on tämännäköinen.

Holika Holikan Bloom In Multibalm on hiukan jokapaikanvoiteen ja aromaterapiatuotteen risteytys, eli tuoksuallergikoille voisi jo tässä vaiheessa sanoe, että kannattaa välttää. Itse voide on mukavan kiinteää. Tässä blogissa hiukan alempana lisää tietoa näistä voiteista.

Kukanmuotoinen kansi on itse asiassa aika hyvä purkin avaamisessa, ja se myös osuu näppeihin käsilaukkua sokkona penkoessa. Joka värillä on eri tuoksu ja sen mukaan myös aromaterapeuttinen tarkoitus.

Ihan kiva voide sinänsä tällaiselle, jonka pitää voidella itseään tämän tästä talvisäässä. Tämän purkin vetää mieluummin esiin kuin käsivoidetuubin.


2 kommenttia:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!