tiistai 28. tammikuuta 2014

RIP

Ei ole kauaa kun kerroin ihan välttämättömästä asiasta, eli Lumenen Vanamo - huultenrajauskynästä. Jutun voi lukea linkistä.


Tiedustelin asiaa Lumenelta ja kuulemma koostumus "saattaa olla muuttunut". Kämmenselällä se tuntui aika heppoiselta kun kokeilin, joten en ostanut. Palaan asiaan, ja henkilökohtaisesti kehoitan teitä Vanamon käyttäjiä hankkimaan niitä vanhoja niin kauan kuin niitä kaupoissa riittää.


4 kommenttia:

 1. RIP koko Lumene sanon minä! Löin hanskat tiskiin Lumenen kanssa. Kun löydät vihdoin ja viimein sopivan Lumenen tuotteen niin Lumene ehtii muuttaa sen pian joksikin aivan muuksi. Huulipunista en ole enää ollut kartalla aikoihin ja -kiillotkin piti heidän muuttaa. Samoin kävi C-vitamiinisarjan kanssa, jossa nyt tapahtui kolmas muutos minun laskujeni mukaan. Jo aiemmin lopettivat sen huippuhyvän kasvojen puhdistusöljyn, jolla poisti meikit nopeasti ja tehokkaasti. Nykyisiä putsareita ei tahdo edes saada tuubista ulos! Lumenen SOS-emulsiota ostin lokakuussa pari tuubia, onpahan joksikin aikaa hyvää tuotetta, uudistavat taas pian senkin joksikin muuksi.

  Puhisten ja puhkuen muutosvastarintainen beylakraal.

  VastaaPoista
 2. No se on kyllä niin totta! Eikä yksinomaan Lumenen kanssa, vaan monet muut merkit harrastavat samaa.

  VastaaPoista
 3. Ostin eilen värittömän huultenrajauskynän mallia Isadora, saapa nähdä miten toimii... Niin ärsyttävää kun punat haluavat karkailla hiusjuonteisiin.

  VastaaPoista
 4. Niin ja kaikista pahin on se kun rajauskynä itse karkailee ensin! Minusta ainakin sen pitäisi olla todella pysyvää sorttia.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!