sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Vintagea!

Minulla on tulossa yhdet isommat ja fiinimmmät juhlat parin kuukauden päästä ja niihin ajattelin pukeutua vintagekamoihin. Oikeastaan vain kengät ja korut puuttuvat. Kenkinä arvelen mustien patenttinahka-avokkaiden menettelevän, mutta ne korvikset. Olen kehittänyt jonkinlaisen pakkomielteen viuhkan mallisiin roikkuviin korviksiin, mutta pitäisikö mietttiä muitakin vaihtoehtoja? Vintagea vai jotakin modernia? Mitä mieltä olette?

Zandra Rhodesin legendaarinen kaulakorumekko.
Tuo mekko on muuten todella tyrmäävän näköinen yllä, kuvasta ei todellakaan saaa täyttä käsitystä!

Mekon kanssa tietty parhaiten sopisi jompikumpi näistä Lulu Guinnessin iltalaukuista, mutta en taida yhtä iltaa varten laittaa viittäsataa euroa yhteen laukkuun sentään. Vaikka se olisikin sijoitus.Omasta takaa löytyy kyllä viuhkan muotoinen, musta, helmin kauttaaltaan kirjailtu iltalaukku. Joskin hiukan vaatimattomamman näköinen, mutta mekkohan itsessään on taideteos, joten ehkä tuollainen pelkistetympi versio voikin olla parempi.


Sitten ne korvikset. Tässä jotakin mahdollisia, jotka ehkä kävisivät yhdistelmään.

Huono kuva tuo alin, mutta ne korvikset ovat Laurel Burchin mallistoa ja vintagea, emaliviuhkat. Hiukan vaikea saada Euroopasta, mutta Burchin koruja on jonkinverran netissä myynnissä. Kalliita, mutta eivät ihan hirvittävän hintaisia.


10 kommenttia:

 1. Onpas upea mekko! Minusta tuo sinun oma viuhkalaukkusi olisi täydellinen pari mekolle, kaunis ja erikoinen, muuta ei kuitenkaan kilpaile mekon kanssa. Korviksista miettisin kakkoskuvan tyyliteltyjä viuhkoja, jotka ovat yksinkertaisen tyylikkäät tai sitten Laurel Burchin viuhkoja, jotka ovat persoonallisemmat.

  beylakraal

  VastaaPoista
 2. Sitä minäkin hiukan arvelin, sillä tuo puku on kyllä taideteos sinällään. Tai voisiko siihen yhdistää ihan vaan jotkut rengaskorvikset?

  VastaaPoista
 3. Vintagea kannatetaan! Laukkukin on tosi kiva. Korviksista vaikea sanoa, mutta pidän kyllä yhteneväisesta muotokielestä laukun kanssa.

  VastaaPoista
 4. Noita tyyliteltyjä viuhkakorviksia itsekin päädyin ajattelemaan. Mekossa tosin on kaikkea metallinväriä.

  Todella ihanaa kun kommentoitte ja tässä vaivihkaa mainitsen, että eniten kommentoivat tullaan kevään mittaan palkitsemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä voisit poistaa sen "todista ettet ole robotti"- varmistus-systeemin... on nimittäin torpannut monta aikaisempaa kommentointiani. Varsinkin mobiilisti eivät kirjaintulkinnat meinaa millään osua oikeaan. Vai olisikohan sittenkin minun syytä vain käydä optikolla ;-)

   Poista
  2. Nuo viuhkakorvikset siis päätyivät korviini, mutta laukku piti vaihtaa suurempaan.

   Poista
 5. Hyvä että poistit! Minä kommentoin tietokoneelta eikä pitäisi olla näössä suurempaa vikaa (mitä nyt ikänäköä...) mutta silti kommentointi on joskus torpannut varmistussysteemiin. Yllättävän sotkuisia voivat kirjaimet olla. - Onpa kyllä iiiiiiihana puku! Olisi kiva nähdä sinusta kuva sitten kun olet laittautunut kaikkine asusteinesi.

  VastaaPoista
 6. Kääk! Pakoilen aina kameroita… Mutta ehkä sulle voin laittaa privaatisti kuvan :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!