tiistai 14. tammikuuta 2014

Huulten täyteaineet

Kuten kerroin, olin ennen joulua erään kauneuskeskuksen pikkujoulubileissä ja siellä laitettiin yhdelle "onnekkaalle" arpajaisissa voittaneelle osallistujalle hyaluronifilleriä naamaan. Tässä tapauksessa se laitettiin nasolabiaalijuonteita tasoittamaan, mutta ilmeisestikin sen olisi saanut myös huuliin.

Jossain vaiheessa ajattelin itsekin kokeilla huulten täyttöä, mutta onneksi en siihen ryhtynyt. Nyt noita "ankkahuulia" näkee usein ja minusta ne ovat todella kamalan näköisiä. Jos täyteaineen laittaa kunnolla ja arvioi, milloin (minkä ikäisenä) se olisi paras laittaa, tulos mahtaa olla huomaamattomampi. Siis parempi, minun mielestäni. Ei kaikilla tarvitse olla hassun näköisiä akuankkahuulia.

Jos kovin nuorena lähtee täyttelemään huuliaan, niin minun kysymykseni on, miltä ne mahtavat näyttää vanhana? Tästä ei kai ole paljoa tietoa. Joidenkin lähteiden mukaan hyaluronihappofillerit buustaavat kollageenin tuotantoa, mutta silti...


Eivät näytä nämäkään kovin luonnollisilta, vai mitä?

Tässä tuo alempi on kohtuullisen onnistunut!

Lisää ankkamallia.

Klassinen esimerkki Suomesta vasemmalla.

Åsa Vesterlund, joka TV:ssä hinkui yhä vaan enemmän ja enemmän täytettä huuliinsa. Onneksi plastiikkakirurgi-aviomiehellä on sentään järki päässä. Kuva: Expressen.

Niille, jotka haluavat kokeilla jotakin muuta kuin injektioita, on tarjolla jos jonkinlaista voidetta ja pumppua.

Dermafreshin setti, jonka keulakuvana on Pamela Anderson, joka väittää, ettei ole koskaan ottanut injektoituja huulitäytteitä. Voiteisiin en kyllä usko pätkän vertaa.

Huulipumppu, jonka pitäisi pullistaa huulet heti. Tuli vaan mieleen, että mahtaako tehdä mustelman, jos on kovin mustelmaherkkä? Tämän myös mainitaan saattavan auttaa huulten pullistamisessa pysyvästi. Hmm, mahdollisesti siis, mitään ei luvata, joten todennäköisesti mahdollisuus on aika pieni  - näin järjellä ajatellen.

Kombo ja takuu mukana. Mahtaako kuitenkaan pelittää.

Minun silmiini todellakin on alkanut pistää pahasti tämä kumihuulibuumi. Eiväthän ne edes ole kauniit.

Mitä mieltä te muut olette?

5 kommenttia:

 1. En tykkää mut jokainen tekee oman valintansa
  Joko osallistuit arvontoihin blogissani toinen päättyy huomenna ja molemmat löytyy yläpalkista arvontani

  VastaaPoista
 2. Totta toki pitää osallistua, kiitos kun muistutit!

  VastaaPoista
 3. Usein näkee, että on pistetty liikaa ja huulet ovat suorastaan kamalat. Pieni täyttö kovin kapeahuuliselle on ihan ok asia mielestäni.

  VastaaPoista
 4. Mä en ymmärrä tuota huultentäyttöä ollenkaan. Kauniit naiset pilaa niillä itsensä. Luulen, että jossain vaiheessa kääntyy buumi päinvastaiseksi. Kapeat huulet on in. Mitäs ne paksuhuuliset sitten keksii :O

  VastaaPoista
 5. No ainakin tuollaiset ankkamallin huulet ovat aika ällöttävät. Kuka noista täyteaineistakaan niin tietää, saattavat aiheuttaa hankaluuksia pidemmällä aikavälillä.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!