lauantai 8. maaliskuuta 2014

Liikuntapäiväkirja - 33 viikkoa takana

Ja niin koitti maanantai ja uuden kuntosaliohjelman implementointi ilman PT:ä. Vetelehdin hiukan liian kauan kotona ja salilla päätin, että olkoon se päivä sitten se tavallinen tunnin aerobinen (pyörällä). Tunti siinä menikin ihan kevyesti.

Tiistaina varasin hiukan liian vähän aikaa, mutta sain huhkittua suurinpiirtein koko ohjelman läpi. Fustra-osiosta jäi kotiläksyksi hiukan harjanvarren kanssa heilumista, taivutuksia ja kylkilihasliikkeet. Täytyy tunnustaa, että vaihdoin sen crossariosuuden pyörään, hyi minua. Ohjelma on sen verran rankka, että salilta palasi suorastaan väpättävä otus, jolla oli taju lähteä kun nousi autosta. Piti hiukan nojailla auton peräpaksuun, niin että verenkierto päänuppiin elpyi. Pitäisi varmaankin jättää verenpainelääke pois, koska näitä "vinttikamarin pimennyksiä" on ruvennut sattumaan silloin tällöin.


Keskiviikkona Ms. Kennedy toi Craigin makkaroita kesken päivän (Irkkuspesiaaleja tarjolla pari viikkoa), joten kävin pikaisesti polkemassa tunnin ergometrillä ja sitten infrapunasaunaan. Torstaina tuntui, ettei oikein mikään luistanut, mutta puoli tuntia aerobista ja se p*******n crossari (puuh sille) ja kaikki liikkeet läpi paitsi paria pilates/fustraliikettä, jotka tein kotona. Aika raskas ohjelma. Treenikassikin kolmine läpimärkine pyyhkeineen ja treenivermeineen tuntui painavan sata kiloa.

Liikunnan ilo oli torstaina yhta kaukana kuin sika Pohjantahdesta, mutta en nyt muutenkaan ollut parhaimmillani, joten kai se vaikuttaa sekin asioita hankaloittavana tekijana. Perjantaina hommaluistikin jo aivan uusissa ulottuvuuksissa, tosin liikkeiden jarjestys oli hieman eri kuin ohjelman mukainen.

Jos joku olisi kertonut vuosi sitten minun hurahtavan nainkin saannolliseen salilla kaymiseen, en todellakaan olisi uskonut, etta nain voi kayda. Nyt taas ihmettelen, etta miksi en hoksannut tata aiemmin? Eihan se aina helppoa ole tamakaan, mutta milloin mina muka olisin mennyt yli siita kohdasta, missa aita on matalin?

Uudet avaruuspopot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!