sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sunnuntaita ja random-mietteitä

Kylläpä kulmat ovat kutisseet ja kirvelleet, arrgh, vaikka niitä voitelisikin kuusi kertaa päivässä. Ulkonäkö on edelleen niiden takia aika hurja, mietin, miten voisi pitkää otsista laittaa hiukan enemmän peittämään niitä, koska muuten ei kyllä kehtaa mennä päiväsaikaan edes roskapussia viemään ulos. Sitäpaitsi kulmien ympärille on kehittymässä finnimäisiä näppyjä. Pitää varmaan huuhtaista alue (vaikkei sitä saa pestä) Bionin antibakteerisella kasvojenpuhdistusaineella. Toivottavasti nämä ruvet nyt kuoriutuisivat pian pois!

Lakkailin kynnet viime Livboxissa olleella Essien hilelakalla, joka tietty olisi vaatinut jonkinlaisen alusvärin. Kokeilin nyt kuitenkin ilman mitään, eli on vahdittava, että kynnenaluset pysyvät puhtaina.

Hiukan väsyttää, vaikka tekemistä olisi liiankin kanssa; mm. opetusmateriaalin hakemista maahanmuuttajanaisten lukuopetukseen. Melkolailla kaikki muut vapaaehtoisopet ovat eläkeläisiä, joilta ei netin käyttö niinkään suju. Minä taas olen entisenä tutkimustyön ammattilaisena enemmän kuin tottunut tekemään hakuja ja etsimään verkosta.

Väsyneen olotilan syy on osin sekin, että minä en tyydy enää vain herättelemään muita puhumalla öisin unissani, olen myös alkanut itse herätä siihen! Usein juttelen edesmenneelle koirulille, joka tapasi aina nukkua siinä lähellä. Huoh.
 
Sen verran tuntuu keväältä, että katselin tummanpuhuvaa vaatekaappiani, ja päätin, että jotakin värikästä on hankittava. Hankinkin.

Jotenkin olen hurahtanut vihreään väriin, kuvassa Laura Clémentin mekko.

Mikään pinkin värin ystävä en ole, mutta jokin säväytti tässä Papayan pelllavahameessa.

Muuten kevätmuoti näyttää olevan aikalailla harmaan, beigen, tummansinisen ja koralllinpunaisen linjoilla. Saisi tulla hiukan kirkkaampia värejä, ei punaista kuitenkaan, vaikka siitä tykkäisinkin. Ei vaan sovi punaisen tukan kanssa.

Tämän "sillisalaattipostauksen loppuun vielä pari sanaa kokeilemastani Garnierin Optical Blur -voiteesta (vai primeriksikö sitä pitäisi nimittää). Ostin sen itse asiassa tasaamaan ihon väriä ja käytettäväksi arkena vain sellaisenaan. Muuten hyvä, mutta jos joku tuntuu kirjaimellisesti pakkelilta, niin tästä voi sanoa niin.


Lupaahan se, ja tekeehän se, mutta tuntui muoviselle kerrokselle iholla. Ajattelin vaan, että mahtaakohan tukkia huokosia kovinkin, jos joka päivä käyttää?

  
Sama poski punoittavana ennen....

...ja sitten heti voiteen jälkeen. Kyllähän se tasoittaa sävyä ja sisältää näköjään hyvin paljon valoa heijastavia hiukkasia, koska ihon värikin näyttää kuvassa kalpeammalta.

Ihan käyttökelpoinen voide siis, vaikka aika lierulta tuntuukin. En ehkä osta toista kertaa kun tämän olen käyttänyt loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!