sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Biotherm Skin Vivo Uniformity -voide

Jösses, mikä yö! Eilen tuli kitattua vuoroin cokista ja vuoroin kahvia niin, että kotiin tullessa oli hiukan väpättävä olo, eikä unikaan tullut silmiin ennenkuin aamulla. Kofeiinin yliannostus.

Luin reissussa Kissiksen blogista suitsutusta tästä CC-voiteesta, ja kun eilen tiirailin naamaani, joka oli auringossa ahavoitunut ja kamalan näköinen, tuli vaan mieleen, että jotakin sille pitäisi tehdä.

Taxfreessä sitten olin jo täysin unohtanut tuossa postauksessa mainitun voiteen nimen, muistin vain, että se oli Biothermin. No, ystävällinen myyjä möi minulle tuon CC-voiteen sijaan Skin Vivo -sarjan voiteen nimeltä Uniformity. Täytyy sanoa, että heti kertalaakista naama näytti varsin tasaväriseltä, vaikkei tuossa voiteessa väriä olekaan.




Mitä lupaa (ote Sokoksen nettikaupan sivuilta):

Anti-ageing hoito, joka auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia ja ihonsävyn epätasaisuutta. Biotherm hoitovoiteessa yhdistyvät viisi toisiaan täydentävää aktiiviainesosaa, (Puhdas Thermal Plankton-uute, Reversol SV- kasviuute ja vitamiinit) jotka häivyttävät ihon sävyn epätasaisuuksia. Ainutlaatuinen aurinkosuojateknologia myös ennaltaehkäisee uusien pigmenttimuutosten ja sävyvirheiden syntyä. Näkyvät tulokset: Maksaläiskät vaalenevat, punaisuus vähenee, samea ihonsävy kirkastuu, ihon pinta silottuu ja ihon kimmoisuus lisääntyy. Tuoteinfo: Aamuisin puhdistetulle iholle.



Purkki on hiukan kuin pääsiäismuna, hopeanvärinen ja sileä. En yleensä kommentoi purkkeja, mutta jos tätä käsittelee hiukan kostein tai voiteisin käsin, luulen, että se saattaa livetä käsistä ja sille käy kuin LilleriLallerille lorussa.

Voide itsessään tuntuu hyvältä ja jos se tehoaa jo yhdestä kertaa näin hyvin, niin odotukset pitkäaikaisesta käytöstä ovat korkealla.

Sokos näkyy myyvän tätä normaalille ja sekaiholle tarkoitettua voidetta hintaan 80,50 euroa, minä maksoin taxfreessä siitä 57,00 euroa. Stawberrynet näkyy veloittavan 66 euroa.

Voiteessa on UVA/UVB -suoja (apf 15) ja se on kevyesti hajustettu orvokilla, jasmiinilla ja vaniljalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!