keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Mustat silmänaluset?

Eri tilanteisiin sopivat hiukan erilaiset ratkaisut tähän ongelmaan. Tässä on yksi puuterimainen, joka mielestäni pelittää aika hyvin. Toisin kuin monet muut puuterimaiset ratkaisut, tämä ei ole kellertävä vaan hennon punertava, joten se sopii vaaleimmallekin ihonsävyille. Hintakaan ei kaada budjettia.

Kyseessä on siis Laura Gellerin Wonder Wand Eye Brightener.

Pakkauksesta en muuten sanoisi yhtään mitään, ellei se olisi suhteellisen kätevä. Tässä näkymä kun korkki on poistettu.

 Itse tuote on jauhemaisessa muodossa ja levitin on sellainen tavallinen, vaahtomuovipäinen. Toisesta päästä saa hyvän otteen.  
Jauhetta, joka levittyy hyvin, eikä paakkuunnu juonteisiin.
Minulla oli aikoinaan suuri epäluulo sitä kohtaan, kannattaako jauhemaista ainetta laittaa kasvojen silmien alle, sillä olin ihan varma, että se menisi juonteisiin. Joskus aikoinaan New Yorkissa Macy's-tavaratalon kosmetiikkamyyjä kumosi tämän ajatuksen myydessään minulle vastikään ilmestyneen Bare Mineralsin vastaavan tuotteen. Kuten se, niin tämäkin toimii ihan hyvin. Sävy on loistava vaikka kalpealla talvi-iholla, mutta sulautuu päivettyneeseenkin ihoon hyvin.

Aiemmassa kuvassa näkyvässä peukalonkynnessä on muuten Skin Foodin maitokahvinvärinen lakka. Nämä lakat ovat aika kestäviä (no, jos vertaa esim. Essien lakkoihin) ja pidän niistä kovin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!