maanantai 28. huhtikuuta 2014

"Maanantaikooma"

Tämä päivä on kyllä mennyt tietynlaisessa "koomatilassa". Aamupäivä kampaajalla ja sitten hoitelemassa muutaman asian, jonka jälkeen kasvohoitoon, jossa tehtiin timanttihionta samalla. Alkaa naama näyttää ihmismäisemmältä. Täytyy hankkia korkeampaa suojakerrointa kesäksi, kosmetologi suositteli viittäkymmentä. En kyllä käsitä kuinka tällä lailla voi paahtaa ihonsa varjossa, ei ole ennen käynyt näin huonosti (tai tietty nuorena ei piitannut auringosta sen kummemmin).

Hirveä väsy ollut koko päivän ja tässä voitelinkin ihoani kiireestä kantapäähän kun tuntuu niin kuivalta koivissakin.

Huomasin muuten samalla, että kunnon vartalovoi on jalanpohjiin paljon parempaa kuin monet jalkavoiteina myytävät tuotteet. Tällä kerralla käden ulottuvilla oli DermaV10:n voidepurkki vaniljantuoksuista rasvaa. En ole ennen oikeastaan ajatellutkaan, että vartalovoide voisi riittää kuiviin kantapäihinkin. Itse asiassa ainakin tämä voide päihittää monet jalkavoiteet ihan täysillä.






Olisi pitänyt käydä tänään labrassa, mutta olen ihan tahallani työntänyt sen asian mielestäni pois. Syöpälääkärilläkäynti lähestyy uhkaavasti. Niin, tiedän kyllä, ettei sitä asiaa karkuunkaan pääse, tämä toinenkin syöpälääke aiheuttaa isoja ongelmia. Ei enää ole vaihtoehtoja.


3 kommenttia:

  1. Timanttihionta kuulostaa hyvältä. Kurkkapa apteekista La Roche Posayn Anthelios - auringonsuojatuotteita. Minulla kokeilussa pari ja postausta tulossa pikapuoliin.
    Voimia ja terkkuja!

    VastaaPoista
  2. Anthelioksesta olenkin postaillut jo aiemmin (ja yleisiminkin aurinkosuojista ja niiden aktiivisista aineista, haulla löytyy ja linkki alla). Ei vaan just tuo merkki tullut mukaan reissuun.

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2013/07/aurinkosuoja-anthelios-xl.html

    VastaaPoista
  3. Varmasti ihana tuoksu tossa vartalovoiteessa

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!