lauantai 26. huhtikuuta 2014

Geelikynnet lakalla

Minäkin suosin joskus rakennekynsiä, joiden geelipinta säilyi kiiltävänä pitkään. Pidemmän päälle oma kynsi ei kuitenkaan pitänyt niistä, ja matkojen ja muiden kiireiden takia huoltokaan ei aina onnistunut ajoissa. Nykyään käytän Sensationailsia, joiden laitto ja poistaminen ite on aika näppärää, eikä vaadi suuria ponnisteluja.  Sensationailsista lisää aiemmissa postauksissa täällä ja täällä. Ainakin lomalla, kun ei ehdi puljata jatkuvasti kynsiensä kanssa, tuo on ihan loistava ratkaisu.

Mutta nyt olen huomannut, että monilla sarjoilla alkaa olla geelimäisen näköisiä kynsilakkoja. Kikon lakat huomasin jo viime syksynä. Lumenelta näkyy tulleen myös geelilakkausta imitoivia lakkoja, ja sitten huomasin, että eräs korealaisista suosikkivalmistajistani, The Face Shop, toi markkinoille myös omansa.



Herkullisia värejä. Hankin tuon lohenpunaisen näin ensialkuun, sillä silti minua hiukan epäilyttää niiden kiillon kesto ilman montaa kerrosta päällyslakkaa.

Kikonkaan lakka ei kestänyt kynsissä hyvin, siksi en ole siitä postaillut. Lumenea en aio edes ostaa, sillä tiedän, että ne lakat eivät kynsissäni pysy, vaan lakkausta pitää olla koko ajan korjaamassa.

The Face Shopin edullisia lakkoja myy mm. Roseroseshop (ja ei, en saa mitään hyötyä mainostamisesta). Siellä on näköjään muutenkin alennusmyyntejä nyt (huomatkaa, että kauppa on myös tukkuri, joten tsekatkaa kappalemäärät!) ja postimaksut ovat aika edulliset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!