tiistai 29. huhtikuuta 2014

Huono kynsilakanpoistoaina ja kiva lakka

Tänään on ollut kaikenlaista järjesteltävää. Niin lentolippuja kuin opettajaryhmän motivaatioiltaa jne.  Kaikki ei aina sovi kaikille, mutta sen kanssa on elettävä, ottaa vaan joskus päähän valitus ja ruikutus kun on tehnyt kaikkensa sen eteen, että muut olisivat tyytyväisiä. Pitäisi olla enemmän mukana toiminnassa, mutta vaan kun en aina ole edes samassa maassa.

Rutinat sikseen. Ostin eilen uuden kynsilakanputasuspöntön, vaikka vanha Maybellinen vastaavakin on edelleen toimiva ja "hengissä". Kirjoittelin siitä täällä. Samainen purkki aineineen siis käytössä edelleen. Ei ole helppo löytää sen vertaista. Tässä juttu yhteen hutiostokseen, ja alla lisää toisesta.



Ajattelin kokeilla välillä l'Orealin versiota, joka on piirun verran edullisempi. Pehmikkeet tämän purkin sisällä ovat tukevampia (kynsien pyyhkimistä ajatellen) kuin tuossa toisessa hutiostospurkissa. MUTTA: Ei ole ykhtä hyvä putsari kuin Maybellinen, ja purkissa tuntuu olevan vähemmän nestettäkin. En suosittele hukkaamaan rahoja tähän, kesti vaikka kuinka kauan liottaa hilelakka pois kynsistä, Maybellinella homma olisi sujunut nopsemmin.


Samalla kauppareissulla tuli ostettua uusi kynsilakka, vaikka niin vannoin taannoin että niitä on jo ihan tarpeeksi... Max Factorin Max Effect -minilakka se suorastaan huuteli hyllystä ja valloitti kullanhohtoisella pinkin sävyllään nimeltä Sunny Pink. Välillä se näyttää kullankimalteiselta, välillä pinkiltä. Sopii hyvin tähän synkähköön päivään.


3 kommenttia:

  1. Mie en oo viel testannu näitä dippaus lakanpoistoja,mutta kerrohan kokemusta tästä ku testaat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verdict; Älä hukkaa rahojasi muihin purkkiputsareihin kuin Maybellinen vastaavaan.

      Poista
    2. Mutta tuo lakka oli yllättävänkin kestävää, ei ole vielä kulunut kynsistä ollenkaan, vaikka normaalisti kynnet näyttävät tässä vaiheessa siltä kuin niitä olisi teroiteltu kissojen raapimispuuhun.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!