perjantai 11. huhtikuuta 2014

Uusin ihastus

Olen aina tykännyt kahdesta sitruunantuoksuisesta käsivoiteesta, nimittäin Lemon Juice & Glyserinistä ja Dr. Watkinsin Apothecary Shea Butter -käsivoiteesta, mutta nyt tuli tykkäyslistaan uusi ihastus. Crabtree & Evelyn Hand Therapy.



Yksi erityispiirre pitää käsivoiteella olla: sen pitää imeytyä käsiin nopeasti ja toisekseen tietty kosteuttaa hyvin. Ihana tuoksu on plussaa, ja sitrusaromit ovatkin olleet suosikkeja kautta linjan. Nyt sitten satuin saamaan Crebtree & Evelynin Wisteria-käsivoiteen, ja npas siinä ihanan viekoitteleva tuoksu!

Samaa sitrussarjaa on oikealla oranssisessa tuubissa oleva Tarocco Orange -käsivoide, ja sekin on todella hyvä. Vaaleamman sininen tuubi kätkee sisäänsä Himalaya Blue -tuoksuisen käsivoiteen. Tuoksuu hiukan puhtailta lakanoilta, saippualta.

Vihreässä tuubissa olevaa Citron, Honey & Corianderia on paljon suitsuteltu ulkomaisissa blogeissa, mutta johtuneeko sitten korianterinkammostani vai mistä, niin tämä voide tuoksuu lähinnä joltakin jalkavoiteelta. Mielelläni kyllä tällä jalkani voitelen, ei siinä mitään!

Kuinka monelle teistä Crabtree & Evelyn on tuttu merkki?

Tämän blogin aiempia käsivoidekatsauksia löytyy mm. täältä ja täältä.

PS: Matkalaukussa oli myös tämä:





6 kommenttia:

  1. Onko vinkkiä mistä saisi tilattua sinulta voittamani meikkipakkauksen colour unlimited merkkistä huulipunakynää? Väri on tosi hyvä niin ois kiva saada uutta jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  2. Mikä Marika muuten on sen huulipunan sävy? Onko numeroa tai muuta tunnistetta?

    VastaaPoista
  3. On selllainen vadelmanvärinen. Kynä on jo niin kulunut, ettei siinä lue kuin admail 838, croydon, sit ilmeisesti cr9 4w ja loppuosaa en näe

    VastaaPoista
  4. Croydon? Siis osa Lontoota siellä etelänpuolella? Mikä se pakkauksen merkki oli, kyselen sitten sieltä.

    VastaaPoista
  5. Tämän pakkauksen sinulta voitin http://www.superdruglookatme.com/wp-content/uploads/2013/12/image-post-colour-ult1.jpg, jossa tuo kynä näkyy. Colour unlimited kynässä vain "merkkinä" lukee.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!