keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Lookfantastic Beauty Box

Kaikkea pitää kokeilla  - ainakin kerran. Lookfantastic.com'illa on ollut tarjolla Livboxin tapainen beauty box, joka oli katkolla jonkin aikaa, mutta otettiin takaisin valikoimiin, koska UK:ssa naiset jopa keräsivät nimiä adressiin sen puolesta. Näin luin jostakin paikallisesta naistenlehdestä, olisiko ollut Marie Claire.

Hyvä, että ottivat takaisin valikoimiin, sillä minäkin kiinnostuin siitä luettuani, miten paljon sitä kehuttiin lehdessä. Eikä suotta. Boxi saapui tänään kuriirilla.

Laatikko on musta ja erittäin stydiä tavaraa, kansi irtoaa kuin kenkälaatikosta.

Silkkipaperia, kuten Livboxissa.

Mieluisia tuotteita mustan purun keskellä, täytyy sanoa!

Ja mitä se sitten sisälsi? Minua miellyttivät oikeasti aikalailla kaikki tuotteet, katsotaanpa tarkemmin....

Tuotteista kertova esite oli taiteltu haitarille.

Olinpa hölmistynyt, kun tämän kms:n suihkeen sieltä löysin. Se oli nimittäin juuri ostoslistallani, sillä minulla on paksu hiuslaatu, jota on äärimmäisen hankala kuivattaa.

Tuskittelin juuri pintakuivan ihon kanssa, joten tämä voide tuli kyllä tarpeeseen. Gatineau on vain nimeltään tuttu merkki, joten sikälikin mielenkiintoista kokeilla.

En ole mikään suuri suihkugeelien kuluttaja, joten tästä pidin kaikista vähiten. Noita geelejä on odottamassa käyttöään jo tarpeeksi monta.

Tässä on toinen voide, jonka ostamista olen harkinnut. Hyvä, että tuli nyt tässä pakkauksessa!

l'Orealin Pro-Keratin Refill -shampoo ja hiusnaamio kuulostavat myös mielenkiintoisilta.

This Worksin tyynysuihkeista olen kirjoitellut aiemmin täällä. Mielenkiintoista kokeilla myös tämä versio.

Kaikki tuotteet ovat reiluja matkakokoja, joista riittää iloa pitkäksi aikaa. Ainoa asia, joka hiukan nyppi tässä boxissa oli se, että vaikka lookfantasic.com'issa yleensä tilaukset toimitetaan ilman erillistä postimaksua, tämän boxin tilatessa sen maksun joutuu pulittamaan.

4 kommenttia:

  1. Tyynysuihke ja Balance me - erityisesti noista odotan kokemuksiasi mielenkiinnolla. Terkkuja :-)

    VastaaPoista
  2. Minuakin harmittaa postikulut! Ainakin ekan boksin kohdalla vähän myöhemmin boksin tilaavat (eli ei ennakkotilausta valinneet) taisivat saada tämän ilman postikuluja, täytyy kyttäillä miten menee jatkossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! En minäkään ymmärrä, miksi tämän boxin kuljetus maksaa asiakkaalle, saisi seurata samaa linjaa muiden tuotteiden kanssa! Tosin olisin voinut tilata tämän Englantiin, mutta sitten olisi kulunut hiukan aikaa, ennenkuin sen olisin saanut.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!