tiistai 21. lokakuuta 2014

Love Me Beauty Box

Laitetaanpa tähän väliin otsikollisesti messuteemaan sopiva, mutta siihen kuulumaton ulkomainen beauty box, jonka käsittääkseni saa tilattua Suomeenkin. Kyseessä on siis Love Me Beauty - kosmetiikkaboxi, josta lisää tietoja täällä. Kupletin juoni on siinä, että tilatessa täytät kyselyn, joka kartoittaa tarpeesi ja kiinnostuksesi, annat tietoja itsestäsi (ihonväri jne.) ja boxissa tulee täysikokoisia tuotteita profiiliisi sopiviksi valittuina. Kun annat näistä palautetta, saadaan boxisi jatkossa vieläkin sinua miellyttävämmäksi.



Ihan kiva boxi oli tällä kertaa, ei mitään moittimista! Boxi oli pakattu mustaan laatikkoon, jonka sisällä oli hopeanhohtava, tukeva laatikko, jossa tuotteet olivat kangaspussissa.








Anatomicals Facial Spritz, ihoa rauhoittavia ja huokosia supistavia aineita,, kuten piparminttua, laventelia, aaloeta, allantoinia hyaluronihappoa, pantenolia ja taikapähkinää, mieto tuoksu.





OFRAn huulilakka. Itse en ehklä olisi tuota sävyä ostanut, mutta aina pitää rikkoa rajojaan, joten menee kokeiluun.



Geelimaski silmille.



Iso purkki Anatomicalsin vartalovoidetta, jossa appelsiininkukan ja ambran tuoksua.

Nettisivuilla lisää tietoa tuotteista. Koodilla 9R8R6D saa jotakin etuja boxin tilatessa.

****

Sitten tästä eilisestä mustelmasta. Ei näitä fillereitä kannata ihan lounastunnilla käydä ottamassa, sillä tämä turvotus ja mustelma tarvitsevat muutaman päivän häipyäkseen. Jos siis näin huonosti käy. Onneksi ei tarvitse poistua kotoa minnekään, eikä ole telekonferenssejakaan (toivottavasti) tällä viikolla. Mustelma jäi aika pieneksi (ainakin vielä), mutta turvotusta on.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!