maanantai 25. toukokuuta 2015

Birchbox, tammikuu 2015

Taitaa olla pino Birchboxejakin raportoimatta täällä. Birchboxeista olen aiemminkin kirjoitellut, ovathan ne hiukan kuin Livboxin ulkomaalaisia vastineita, joita saa ainakin UK:sta ja Ranskasta. Pääasiallisesti niissä on minituotteita/näytteitä, mutta joskus kuitenkin täysikokoisiakin tuotteita.

Teema oli tammikuussa Women's Health ja boxi oli suunniteltu aiheeen kuvioille.

Philip Kingsleyn hiustuotteet ovat yleensä hyviä, ja tämä shampoo on tarkoitettu hilseilevälle ja kutisevalle päänahalle. Formula on suunniteltu alunperin sir Laurence Olivierille 1960. Minulla ei nykyään ole hilsettä, mutta kuivan kutiseva päänahka kuitenkin.

Activbodin viilentävä vartalovoide sisälktää E-vitamiinia, eukalyptusta, pippuria, sitruunaa ja menthol tietenkin tuntuu viileältä. Varmaankin  mukava myös kesäkeleillä ja hyttystenpuremien jälkeen. En n ytkään tosin mitenkään moittinut kuivalla ja kutisevalla iholla.

Ihanan tuoksuinen ja kevyt öljy, joka on tehty sinisestä agaavesta (samasta kuin Tequila). Vaniljan tuoksua... Siloittaa hiukset hyvin, pieni määrä riittää. Valmistettu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai ftalaatteja ja käy myös ihoöljyksi. Silikoneja se tietty sisältää, ja muita ainesosia ovat mm. baobaböljy, kookosöljy, auringonkukkaöljy E-vitamiini, A-vitamiinipalmitaatti ja saffloveröljy.

Matchaa tulee törötettyä kupillinen päivässä, täyttä vihreää teetä. Tarjoile tämä marmeladikarkkien kanssa (Pihlaja!), tai tee matcha latte, ellet heti pidä sen mausta..

Tässä on brändi, josta en ollut kuullutkaan. Sisältää omega-rasvahappoja ja hyaluronihappoa, eikä ole mitenkään turhan rasvainenkaan, joten menee jopa meikin alla.

Niin, varmaan arvasittekin, että tämä lehti on tehty yhteistyössä Women's Health Magazin en kanssa. Tässä pilatesnauhassa toivoisin olevan tosin enemmän vastusta, mutta kyllähän se resistenssiharjoittelussa menee vaikka tässsä bloggaillessa nilkkojen ympärillä.

Hännänhuippuna oli Stilan huulikiilto, joka oli onneksi ihan kiva värisävykin.



1 kommentti:

  1. Tuo Agaave-öljy on varmasti ihanaa. Niin ja nätit kynnet sinulla kuvassa <3

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!