sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Leipomispäivä ja randomeja ruokajuttuja

Ihanan kokkaaja-Katjan blogissa oli niin ihqun vanhanaikainen hiekkakakun ohje, että se piti heti leipoa. Katosi myös lautaselta varsin nopsaan tahtiin, eikä mikään ihme, niin herkullista se oli.


Tässä myös tämänpäiväinen aamiainen, englantilainen, tietty, sconesit Lontoosta tuodulla clotted creamilla (sconesit myös Lontoosta, eivät itse leivottuja, hillona tyrnihilloa, joka sopikin kirpeytensä vuoksi hyvin niihin).



Miespuolisen "hillohuulen" täydellinen versio vasemmalla. Paljon hilloa ja pienempi kerros  kermaa. Minulla taas päinvastoin.



Sitten vähän lisää Viking "Kreisiltä"....

Oli suorastaan järkyttävän hyvä pizza! Tsydeemi oli kuten Vapianossa, jos joku tuntee tämän italialaisraflaketjun. Kuulin muuten, että Helsingissäkin on Vapiano! Ja minä kun olen hypännyt Berliinissä liki vain sen vuoksi :)


Lontoolaisen ystävättäreni kuha. Oma hummerini tulikin jo aiemmin esiteltyä :D

Ooh, Kalifornialaista Pinot'a! Tosin ei ihan siitä parhaimmasta, paikan päällä saatavasta päästä, mutta silti erinomaista!

Lakritsi créme brülée ja vadelmasorbettia Vin de Constancen kanssa. Etelä-Afrikassa töissä monia vuosia viettäneenä sikäläisen viinit ovat heikkouteni, ja tämä kombo oli suorastaan orgastinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!