torstai 7. toukokuuta 2015

Livbox toukokuu 2015

Oransseissa väreissään se putkahti taas postisedän kotiinkantamana, toukokuun Livbox aiheenaan "Kesä on yhtä juhlaa".



Aloitetaanpa niistä vähiten kiinnostavista tuotteista. Doven Deeply Nourishing -suihkusaippua ei innosta alkuunkaan. Kaikenmaailman suihkugeelejä sun muita löytyy iso laatikollinen jo ennestään, kuten olen aiemmin todennutkin.

Nivean Lip Butter Coconut ei myöskään saa kovin innostunutta vastaanottoa, siitä syystä, että noitakin alkaa olla aikamoinen kokoelma.

Max Factorin Colour Elixir Giant Pen Stick, sanoo tuoteluettelo, mutta sellaista ei boxissa ollut. Sen sijaan löytyy teroitin, jossa on oma puolensa normaaleille kynille ja sitten omansa paksummille. Montakohan tuollaista minulta löytyy? Varmaan puolitusinaa IHAN SAMANLAISTA. Hyvä teroitin muuten, mutta pieni varoituksen sana on paikallaan: Älä laita tätä käsilaukkuusi, sillä läpinäkyvä kansi lähtee hyvin helposti itsekseen irti ja purut leviävät iloisesti värin kera pitkin laukkua.



Naturel Nail Colour Stickers on ihan OK, ja kivan kuvion sain. Noita stickereitä tulee harvemmin käytettyä, mutta eivätpä nuo happane ihan hetkessä vaikka laatikkoon unohtuisivat.

La Roche-Posay on mielestäni laatumerkki ja boxissa oli Eau Thermale -lähdevesisuihkepullo. Ihan kiva varmaan kesäkuumilla.

Lumenelta oli mukana täysikokoinen Heleyttävä BB-vartalovoide. Antaa iholle kevyen rusketuksen, joka on poispestävä. Hmmm...hikoilu saattaa jättää rantuja kroppaan tämän jäljiltä, mutta kokeillaan.

Hännänhuippuna oli 20% alekoodi kauneutta.com -verkkokauppaan. Koodi on LIVBOX ja se on voimassa 31.5.2015 saakka.

Mitäs te muut saitte? Saiko joku tuon Max Factorin kynän, joka on listassa mainittu?


4 kommenttia:

  1. Kyllä huulikynä tuli ja lisänä tuo teroitin siihen,ota ihmeessä yhteyttä livboxiin nii saat varmasti omasi kun se kerta puuttuu

    VastaaPoista
  2. Ota yhteyttä Livboxin asikaspalveluun. Kyllä paketissa kuuluu olla Max Factorin huulikynä. Itselle sattui kaiken lisäksi kiva värikin.

    VastaaPoista
  3. Laitappas LivBoxille viestiä, että se huulipunakynä puuttui. ;) Kaikilla se piti olla. Tuo teroitin on vain sellainen ylimääräinen kylkiäinen sen punan kanssa. ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos. No minä jo ihmettelin asiaa. Otin yhteyttä ja laittavat sen kynän tulemaan :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!