sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Vielä borekista

Mikä käsittämättömän hyvä ruoka! Täytteenä voi olla mitä tahansa, mutta minä pidän pinaatti-juustotäytteestä. Ohjehan on täällä. Joka tekokerralla se maistuu hiukan erilaiselta, ihan niinkuin kotoisat, itsetehdyt lihapullat. Etnisistä myymälöistä saa valmista taikinaa siihen, ja juustoa, tässä raaka-aineista kuvia. Tässä versiossa ei käytetty seesaminsiemeniä, eikä mausteenakaan muuta kuin suolaa ja pippuria (no, yksi pieni sipuli meni mukaan).

Taikinalevyt....

...juusto....

...sekaisin pinaatin kanssa...





Onpa hyvää!
Pellillinen maksoi alle 10 euroa ja sillä ruokkii puolisen tusinaa ihmistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!