lauantai 10. lokakuuta 2015

Acure Organics

Sitten taas iHerbin ostoksia. Kuten olen aiemmin maininnut, olen kovasti tykästynyt Kiehl'sin Midnight Recovery Concentrateen, mutta olen samalla katsastanut hiukan edullisempia ihoöljyjä, joskaan täydellista kopiota en toistaiseksi ole vielä löytänyt. Tässä on kuitenkin eräs ehdokas, joka pintakuivalla iholla toimii hyvin, mutta ei ole likikään niin tuoksuva kuin Kiehl'sin öljytuote.


Acure Organicsin Seriously Firming Facial Oil ei kuitenkaan ihan niin hyvin rauhoita ihon punoitusta, kuin Kiehl'sin öljy tekee. Toisaalta tämä toimii hyvin myös meikinpoistoaineena, kuten varmaan Kiehl'sin öljykin, mutta jälkimmäistä tuskin hintansa vuoksi siihen tarkoitukseen käyttäisin.

Katsotaanpa INCIä:

Organic safflower (high-oleic) oil, organic sesame seed oil, organic pumpkin seed oil, organic borage oil, organic argan oil, organic sweet orange oil, organic cranberry seed oil, organic Bulgarian lavender oil, organic olive oil, organic rosemary oil.

Kiehl'sin tuotteen INCI on huomattavasti pidempi:

Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Squalane, Rosa Canina Fruit Oil, Evening Primrose Oil, Jojoba Seed Oil, Coriander Seed Oil, Tocopherol, Lavender Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Linalool, Rosemary Leaf Oil, Citronellol, Geraniol, Lavandula Hybrida Oil, Cucumber Fruit Extract, Turmeric Root Extract, Limonene, Citral, Sclareolide, Rose Flower Oil, Jasmine Extract, Sunflower Seed Oil


Toisaalta, turha näitä kahta on verratakaan, molemmilla on kuitenkin paikkansa minun ihonhoitorutiineissani tällä hetkellä, ja ainakin Kiehl'sin tuote on ollut jo niin pitkään käytössä, että tuskin ihan kevyin perustein sen mihinkään vaihdan.

Acuren öljy on kuitenkin ihan kelpo vaihtoehto niille, joiden kuiva iho vaatii pehmentävää käsittelyä ja jotka hakevat orgaanista tai vegaanista vaihtoehtoa ilman parabeeneja, ftalaatteja, sulfaatteja ja eläinkokeita. Myöskin Acuren vaihtoehto sisältää vähemmän mahdollisesti ihoa ärsyttäviä ainesosia, mutta minkään tuoteselosteen kiinteyttävään vaikutukseen en kyllä panostaisi, sillä sellaista tuskin tosissaan noissa aineissa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!