maanantai 5. lokakuuta 2015

Tanskan kruununprinsessa Mary vs. Mary Donaldson

Tanskan kruununprinsessasta ei olisi brittilehdistössä mitään luettavaa, ellei hän olisi syntyjään australialainen, tarkemmin sanoen hän on kotoisin Tasmaniasta. Vaikka brittilehdistössä on paljon juttuja kuninkaallisista, esimerkiksi Ruotsin prinssi Carl Gustavin ja Sofian häistä ei ollut kuin noin 5 cm x 5 cm -kokoinen maininta jonkin sanomalehden sisäsivun alaosassa.




Marysta (o.s. Donaldson) on ollut sensijaan (suhteellisen) paljonkin juttua brittilehdissä. Nämäkin kuvat ovat Daily Maililta lainattuja.

Kerrotaan, että ennenkuin hän tapasi kruununprinssi Fredrikin, hän oli pilannut ihonsa liialla auringolla ja kärsi maksaläiskistä esimerkiksi kasvoissaan. Nykyään hän on oppinut läksynsä ja kuulemma suojaa esimerkiksi lastensa ihon aurinkosuojalla ja käyttää sitä itsekin myös talvisin. Vieraillessaan joissain lastenkodeissa, hän on korostanut ainakin kesäisin auringonsuojahattujen tärkeyttä.


"Rahalla saa, ja autolla pääsee", kuten sanotaan. Tanskan lehdistö on monasti soimannut häntä hänen tuhlaavaisuudestaan. Ilmeisimmin rahaa on mennyt ainakin ihon kunnostamiseen, sillä nykyään hänen ihonsa on mitä hehkein  - ainakin se osa, mitä kuvissa päätyy tavallisen kansan nähtäville. Prinsessan sanotaan suosivan Ole Henriksenin tuotteita. Myöskin hän on vierailuillaan kouluissa ja pöiväkodeissa korostanut aurinkohatun tärkeyttä ainakin kesäisin. Plus myös saanut miehensä käyttämään aurinkosuojavoidetta :)

Ja miksipä hän ei Ole Henriksenin tuotteita käyttäisi on kuitenkin yksi Tanskan "vientituotteista" Hollywoodissa.

Olen aiemmin kertonut (haulla löytyy), miten itse olen päässyt liian auringon aiheuttamista maksaläiskistäni. Mary kuuluu käyttäneen mikrodermabraasiota (mikä on tälle oikea termi suomeksi?) ja käyvän usein kasvohoidoissa. Kukapa niin ei tekisi, jos on rahaa?

Nyt kysymys: kuka sai valovaurioita viime kesänä, ja miten handlaatte ne?


1 kommentti:

  1. Britit taitavat olla vain kateellisia kun ruotsalaiset ovat paljon kauniimpia, hih! Pätee niin tavalliseen kansaan kuin kuninkaallisiin, mielestäni. Muuten ei kommentoitavaa ulkonäköjuttuihin. Ikä ja elämä näkyy naamalla joka tapauksessa, miksi turhaan taistella vastaan.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!