sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Messuilua

Huoh, I Love Me -messut sitten olivat ja menivät ja olen kävellyt itseni eilen puolikuoliaaksi siellä. Yritän nyt tässä selvitellä pusseja ja kasseja ja näytepakkauksia, joita kertyi jonkinmoisesti. Tässä pieniä poimintoja päivästä.


Avonilla oli iso osasto, jossa tasatunnein vaihdettiin vanha ripsari uuteen 20:lle ensimmäiselle jonottajalle. Jonohan alkoi olla puo puolelta tunnilta aika pitkä, joten kun kävin kurkkaamassa, laskin tarkkaan, kannattaako jonottaa ja infosin sitten jonon häntäpäätä siitä, että oli ihan turha tuhlata aikaansa jonossa nyt. Sitten osaston henkilökuntakin huomasi asian ja onneksi ihan kivasti saivat kerrottua jo etukäteen, mikä osa jonosta tulisi saamaan ripsivärin, ja keiden kannattaisi tulla takaisin seuraavalla tasatunnilla. Tyhjän päälle odottelu on aika kuluttavaa.

Sain vinkin tästä vanhan ripsivärin vaihdosta ihan viime tinkaan, ja kun ihmisen tavarat ja meikit ovat levällään monessa kodissa, niin juuri lähtöpaikasta ei kovin vanhaa ripsaria löytynyt, mutta jostakin loodan pohjilta kuitenkin löytyi (vielä ihan kelvollinen) Cotyn Missa Sporty -maskara, joka jäi siis eilen Avonille.


Tilalle sain Big & False Lashes -ripsarin, joka nyt ei tuntunut kovin kummalliselta ensikokeilemalla tänään, mutta siitä lisää myöhemmin omassa postauksessaan. Minulla on ennestään yksi todella loistava Avonin ripsiväri, jonka takia odotukset olivat suuret. Ylipäätään Avonin kuva minun mielessäni on suhteellisen tasokas, mistä sitten johtuukin. Tämä ei siis perustu minkäänlaiseen muuhun kokemukseen, vain mielikuviin. Pitäisi varmaankin perehtyä merkkiin paremmin.




Standilla oli jaossa Anew Ultimate Supreme -voiteen näytteitä, ja jonotellessa luin hiukan mainosta, joka kieltämättä epätieteellisyydessään hiukan murensi kuvaani ko. firmasta.  Tuo ruusutesti kun tuntuu humpuukeimmasta humpuukeimmalta. Kiva tarinahan se tietty on ja voi jopa vakuuttaa jotkut ihmiset hyvinkin...heh.

Koska kirjoittelin aiemmin valkaisevista hammastahnoista ja hampaitten valkaisusta kotikonstein, ynnä luin Tiia K:n postauksen Yotuelin hammastahnoista, olen sen verran mainonnan uhri, että Yotuelin standilla piti käydä ja kyseenalaistaa tuotteitten teho. Ylläripylläri, siellä väitettiin, että kaksi heidän tahnoistaan vaikuttaa hammasluuhun saakka ja niitä ei siis saa ollenkaan huuhdella pois suusta. No, haaste vastaanotettiin mielenkiinnolla ja sijoitin kympin allaolevaan hammastahnaan. En ole vielä tosin sitä kokeillut, mutta postailen kokeiltuani. Suolainen hinta, joten toivottavasti toimii. Jotenkin kyllä ajatus yön yli hampaisiin jätettävästä geelistä kirpaisee, ja se kai myös määrää sen, milloin aamulla peset hampaasi, aamiaisen jälkeen, vai sitä ennen (tämä oli ainainen kiista entisellä työpaikallani). Juuri sieltä muuten sai tätäkin hammastahnaa aikoinaan omasta myymälästä edulliseen hintaan, mutta en ainakaan silloin muista Yotuelin mitään sen kummempaa vaikutusta tehneen. Mutta kokeillaanpa nyt avoimin mielin uudelleen!

Yotuel All-In-One Snowmint.

Sitten hiustenhoitoon. Subrína oli aivan uusi merkki minulle ja olikin todella mielenkiintoinen!


Nyt voin tämän päivän kokemuksella sanoa, että tuo hiuslakka on aivan huippuhyvää! Olen aiemmin käyttänyt lähinnä Sebastianin hiuslakkoja, ja voin sanoa, Yleiseti ottaen (en siis kohdiata arvosteluani Sebastianin tuotteisiin), että 9 kymmenestä ostamastani hiuslakasta ovat olleet ihan huteja mutta ei tämä! Laitan tästäkin postausta erikseen, koska sain kokeiltavaksi hiustenhoitonäytteitä. joka tapauksessa tämä lakka tuo runsaasti kiiltoa ja pitoa.



Isadoran tiskillä oli arpajaisia ja satuin saamaan tällaisen (yllä). Niin mun värit!



Summa summarum: kivaa oli, mutta tungos oli aika mahtava, kuten arvata saattaa. Yllä nyt oli vain muutama bongaus paikan päältä, mutta lisää tulee erillisissä postauksissa.

Kuinka moni aikoo osallistua ensi viikonloppuna Turussa Osaava Nainen -messuihin? Ajattelin mennä nyt kun olen paikan päällä.

1 kommentti:

  1. Hyviä messulöytöjä ja kyllä Yotuel on vaan paras! <3 Toivottavasti tykkäät. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!