tiistai 13. lokakuuta 2015

Ihonhoitoa

Aikani tuftattua noitten kulmamuottien kanssa, tulin siihen tulokseen, että ne ehkä toimisivat paremmin, jos olisivat hiukan joustavampaa muovia. En siis välttis suosittele noita e.l.f:in juttuja, vaikka sarja pääsääntöisesti hintaisekseen hyvä onkin.

*****

Kirjoittelin täällä taannoin HTH-voiteesta. Nyt tuntuu siltä, ettei sitälöydy mistään kaupoista! Hitsamandeera! Ostin kokeeksi apteekista A-Derman Epithéliale H.A. - voidetta, mutta ei ole sama :(


Tämä voide onkyllä mukavan kevyttä ja rauhoittaa ihoa, couperosapunoitus on hiukan vähentynyt, luulen.

INCI-lista ei tosin saa ihan riemusta kiljumaan:

Aqua, Butyrospermum Parkii (Sapotaceae Suku), Glyceryl Stearate, Hexylene Glycol, Glycerin, Squalane, Cyclomethicone, Avena Sativa, Stearic Acid, Batyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Dimethiconol, Methylparaben, Propylparaben, Retinol, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine.

Kaurauute näkyy olevan tehoaineena ja glyseroli, sheavoi, skvalaani, hyaluronihappo ja retinoli kosteuttavat. Parabeeneista en tykkää.

Sitten kuukauden löytö: Juuri kun pääsin suitsuttamasta niitä edullisia meikinpuhdistuspyyhkeitä, niin ystäväni vinkkasi minulle Lidlin vauvanpyyhkeistä. Ovatpas todella edullisia ja toimivat hyvin, poistavat meikin kuin meikin ihoa kuivattamatta.



Taidan vaihtaa kokonaan näihin! Ne ovat tukevia, tarpeeksi suuria ja kosteita, sisältävät panthenolia, eikä niissä ole hajusteita eikä väriaineita. Ja niitä samoja saa oikeastaan mistä tahansa, Lidlejä kun on Euroopassa hiukan joka paikassa. Suosottelen!

Ja nyt mä menen vääntämään toisen toscakakun, oli kuulemma niiiiiiin hyvää, että pitää saada lisää, joten tehdään nyt sitten, kotirauhan säilyttämiseksi :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, vauvapyyhkeitä minäkin käytän ihonpuhdistukseen. Ovat usein parempia kuin varsinaiset meikinpoistopyyhkeet.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!