keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Ihon kirkastamista

Olen aiemminkin kehunut Derma E:n tuotteita tässä blogissa, ja tässä sille jatkoa. Kyseinen perheyritys valmistaa ihonhoitotuotteita, jotka ovat parabeenittomia, ftalaatittomia, vegaanisia, eläinkokeilla testaamattomia, väriaineettomia ja ekologisia, eikä niissä ole käytetty petrokemian tuotoksia. Lisäksi ainakin iHerbistä niitä saa edullisesti.


Uusin ihastus on kaikille ihotyypeille sopiva yliyön kuorinta. Se sisältää 5% hedelmähappoja, uppoaa hyvin ihoon ja käytän sitä iltaisin laittaen sen päälle kosteusvoiteen. Aina kun ei jaksa töpsöttää kuorintavoiteiden kanssa. Huomaan, että tuon aiemmin esittelemäni Ann Webbin puhdistusaineen kanssa tämä on selkeästi tasoittanut ihon sävyä, eikä se ole enään aamuisinkaan niin läikikäs kuin normaalisti. Ihovoiteetkin imeytyvät tietenkin paremmin ja mustapäätä ynnä muut näpyt ovat pysyneet hyvin poissa. Niille, jotka eivät pidä luonnonkosmetiikassa niin usein käytetyistä runsaista tuoksuista, voin  kertoa, että tämä voide ei tuoksu juurikaan miltään.

Tässä INCI:

Water (aqua), glycolic acid, lactic acid, malic acid, glycerin, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, ceteareth 20, stearic acid, glyceryl stearate and PEG-100 stearate, cetyl alcohol, xanthan gum, citrus medica limonum (lemon) fruit extract, passiflora incarnata (passion) fruit extract, ascorbyl palmitate (C-Ester), organic simmondsia chinensis (jojoba) seed oil* (.1%), organic camellia sinensis (green tea) leaf extract* (.1%), dimethicone, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, potassium sorbate.
*Certified Organic by Quality Assurance International or USDA

Derma E Overnight Peel maksaa iHerbissä 13,38 euroa per 60 ml, Kun katsoo kaikkia 424 arviota tuotteesta sivuilla, ovat niin monet muutkin tykänneet! Suosittelen kokeilemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!