tiistai 20. lokakuuta 2015

Muutama edullinen iHerb-tärppi

Tuli mieleen laittaa tänne muutamia edullisia ostostärppejä, koska itse juuri laitoin tilauksen menemään.

Nyt kun ilmojen selkeämmästi muuttuessa kylmemmiksi iho kuivuu ja huulet tuntuvat rohtuvan, asiaan auttaa tämä Reviva Labsin E-vitamiinivoidepuikko. Yksi parhaimmista kokeilemistani, käytän sitä muuallekin kuin huuliin. Eikä maksa paljoa. Koruttoman näköinen pakkaus, mutta kukas sitä pakkauksesta maksaa, jos sisältö on toimiva.



Olen aiemmin täällä kehunut tätä J R Watkinsin käsivoidetta, mutta tässä toinen hyvä. Andalou Naturalsin Clementine -käsivoide uppoaa hyvin ihoon, kosteuttaa, eikä tahraa. Ihan kuten tuo Watkinsinkin voide. Klementiinin tuoksu on voiteessa mieto.


Alluressa oli kehuttu maasta taivaisiin vuoden parhaat kosmetiikkaostokset, joiden mukana oli myös tämä Acure Organicsin ihoa kirkastava kuorinta-aine. Eipä ihme, että se on saanut paljon kiitosta myös iHerbin sivuilla.
Lopuksi vielä listaan Life Flo Healthin kätevän retinoli roll-on -pullon, joka ei ole hinnalla pilattu ja joka sisältää 1% ryppyjä suoristavaa ja ihoa kosteuttavaa retinolia. Linkissä lisää retinolista yleensä. Käytä sitä aina hyvän kosteusvoiteen alla.




1 kommentti:

  1. Reviva Labs on ollut pitkään mun ostoslistalla, mutta ehkäpä ensi kerrala tilaan sen :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!