torstai 22. lokakuuta 2015

ILM-messut (shoppailua)

Täytyy myöntää, että messuilta palatessa minulla oli mukana pussia ja kassia, ja todellakin, päätöksestäni huolimatta jotakin "piti" hankkiakin. Varsinkin tämä Blotterazzi on jo kauan kiinnostunut, sillä varsinkin kesäkuumilla kiiltävän naaman peittäminen puuterikerroksella ei paljoa kannata, vaan pitää käyttää paremminkin imupaperia (blotting paper).



Kun nyt tämän käännöksen muistin, tuli vaan mieleen, että vieläköhän paperikaupoista saa ennen vanhaan mustekynäkirjoituksen kanssa tarvittavaa oikeata, vanhanaikaista imupaperia? Voisi toimia tässä hommassa myös hyvin, ja olla siihen aika edullista.

Mutta asiaan. Pienenä vinkkinä kumminkin vielä se, että väritön silkkipaperikin ajaa saman asian hyvin, eli jos esimerkiksi lentokoneessa on vessoissa tarjolla vessanrenkaan peittämiseen tarkoitettua silkkipaperintapaista, sillä muuten saa hyvin kiiltelyn kuriin, kun sitä naamalleen painelee (tietty ennen käyttämistä vessan renkaalla :))

Nyt kuitenkin hankin tämän Blotterazzi-sienen, kun siitä olen kuullut ja koska se ei ole mitään kertakäyttökamaa. Koko keksintö (2 sientä kotelossaan) maksoin muistaakseni 17 euroa, mikä lienee ollut messuhinta, sillä täällä hinta on 6 euroa enemmän. Samasta paikasta saa myös sienelle (plus samaan tuoteperheeseen kuuluvalle Beautyblenderille tarkoitettua puhdistusainetta, mutta minä kyllä ajattelin omani pestä ihan vaan tavallisella shampoolla.


Pakkauksessa oli ilahduttavasti myös peili, ja rasian alaosassa on tuuletusaukkoja, joten sienen ei pitäisi päästä homehtumaan hiukan kosteanakaan.



Itse kapistus on ihan kuin ohut siivu meikkisienestä. Ihan OK se imee ylimääräistä rasvaa iholta, joten siinä mielessä ei sijoitus tuottanut pettymystä, mutta paremminkin se kyllä voisi toimia, verrattuna paperiin. Makeupalleyssa ollaan myös samaa mieltä, voitte itse lukea kehnohkot mielipiteet täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!