perjantai 27. toukokuuta 2016

Jälleen jotakin edullista ja toimivaa

Olen suuri silmänympäryspeiteaineiden kuluttaja, ja vaikka korealaista Misshan tuotetta parhaana pidänkin, joskus ostan joitakin muitakin merkkejä.

Tämänkertainen tuttavuus on ihonvärin neutralisoija, joka toimii primerinä ihan yhtä lailla. Sen ostin ihan heräteostoksena Seppälästä, koska siellä oli kaikkkien tuotteiden -30% ale.Ei kovinkaan hääppöisen näköinen rasia, mutta alkuperäisestä hiukan alle kahdeksan euron hinnasta kun sai alennuksen, ajattelin, että kokeilen nyt kumminkin. Silikonipastaahan se on, mutta...
Luulin muuten tätä palettia ensin luomivärisellaiseksi... Ajattelin, että onpa kummat värit. Tai erikoiset.Eivät mitään kovin peittäviä, mutta silti kun kuntosalin ja infrapunasaunan jälkeen pläästin näitä sävyjä punakirjavaan naamaani, niin hyvin pelitti ja ihon sävystä tuli aika kivasti tasaisempi. Huomattavastikin!

Ilmeisestikin paletissa on silikonin lisäksi valoaheijastavia pigmenttejä, joten nekin auttoivat asiassa.

Sävyt on kuvattu ranteeni sisäpuolella päivänvalossa paksuna kerroksena (alin sävy on ihonvärinen paletin alhaalta vasemmalta, sitten seuraava sen yläpuolelta, kolmas oikealta ylhäältä ja viimeinen oikealta alhaalta = vihreä punaisen neutraloija). Jos puhutaan tuosta vihertävästä, tämä sävy on itse asiassa mielestäni paras vihertävä, iholle käytettävä sävy, joka ei jää näyttämään iholla "homeelta", vaan sulautuu hyvin ihon omaan sävyyn. Kuten toisaalta nuo muutkin.

Onko joku muu kokeillut tätä palettia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!