keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Livbox, toukokuu 2016

Värinä on taas pinkki, ja teemana "Reppu selässä, ja kesä mielessä". Sitten sisältöön....Murrr, taas suihkusaippuaa. Tällä kertaa Palmoliven Aroma Sensations Feel the Massage  - siis kuoriva versio, jossa on Kuolleen meren suolaa, aloe veraa ja vesiminttua.

Cutrinilta tuli taas ISM -sarjaa, eli PureISM Anti-green Shampoo. Mun punaista tukkaani on vaikea saada vihreäksi (vaikka haluaisikin), eivätkä vedestä tuleva kupari ja rautakaan sitä tee. Sitä paitsi pesen hiuksiani niin harvoin, etten millään ehdi kuluttaa kaikkia saamiani shampoita. Hoitoaineita tosin näin pitkään ja paksuun tukkaan saa tärvättyä.

Nivean Creme Care Facial Cleansing Wipes -putsaripyyhkeet menettelevät. Käytän tällaisia aika usein. Tässä pakkauksessa on 7 pyyhettä.

Biozellin Professional Texturizing Spray (rakenne- ja volyymisuihke) on myös kiva kokeilla. Otsikseni pakkaa joskus ltsähtelemään, joten jospa sen saisi takaisin kuosiinsa tällä?

Neutrogenan Visibly Clear Correct & Perfect CC-voide tuntuu ihan mukavalta, vaikkakin on aika ohutta tavaraa. Sain onneksi tuon tummemman sävyn.

Sokerina pohjalla oli Pandan valkosuklaata vadelmamuruilla ja Iberon kiharaisia hiuslenkkejä.

En voi sanoa, että tämänkertainen boxi olisi herättänyt mitään suuria intohimoja, mutta ehkäpä nuo kaikki (Palmoliveä lukuunottamatta) tulevat jossakin vaiheessa käytetyiksi.

Oliko muilla tilaajilla samat tuotteet?

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!