perjantai 13. toukokuuta 2016

Marc Jacobs & YSL - silmämeikkiä

Jälleen yksi ripsiväri testissä. Itse ostettu... En tosin muista mistä enkä mihin hintaan. Lontoosta varmaankin. Kyseessä on Marc Jacobsin O!Mega Lash -maskara, jolle Makeupalleyssa on herunut pisteitä 4,1/5. Lue arviot täältä. Kyseessä on tuuheuttava ripsari, ja sehän toimi mielestäni ihan hyvin. En taaskaan julkaise ennen-kuvia, sillä niitä tämä blogi on pullollaan aiempien ripsiväriarvioiden postauksissa, eivätkä räpsyttimeni ole siitä mihinkään muuttuneet. Nysät mitkä nysät.


Tässä sitten alla jälkeen-kuvia. Ihan mukavasti tämä maskara eroitteli, eikä sen kummemmin tarvinnut ripsiä harjailla. En taaskaan käyttänyt taivutinta, ja jos vertaa Benefitin Roller Lashiin, josta taannoin kirjoittelin, tähän verrattuna se todellakin liftasi ripsiäni.Pöyheä on harjan malli!

Säikähtäneen näköisiä nämä ripsiotokset... :)
Jos joku nyt ihmettelee hieman kiilteleviä luomiani, niin niille on sivelty YSL:n luomivärinpohjustusvoidetta, jonka erehdyin ostamaan luomivärinä (seuraavan kerran lukulasit mukaan ostoksille!). Sinänsä aika hyvä tuote, mutta ei pidä pintaansa verrattuna joihinkin todella hyviin, kuten Urban Decayn vastaavaan kulttituotteeseen. Tai edes Wet'nWildin Fergie-kokoelman vastaavaan, josta siitäkin on postaus tässä blogissa.Hemeilevää on, tässä vielä swatch kämmenselällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!