lauantai 21. toukokuuta 2016

Tatler Beauty Awards - parhaat hiustuotteet 2016

Jatketaanpa juttua. Ensimmäinen, eli paras kuivashampoo ei varmaankaan hätkäytä ketään eikä tule yllätyksenä. Sehän on Batisten tuote. Itse voisin lisätä, että myös Cutrin Chooz on erittäin hyvä, mutta Tatler siis valitsi Batisten ja me voimme vain myhäillä tyytyväisinä. Näitä myydään yksi pullo per joka toinen sekunti.
Avedan tuotteet rankattiin parhaiksi ongelmahiuksille, varsinkin kiharaisille ja pörröisille sellaisille. Siis Avedan Smooth Infusion -sarja, joka siloittaa hiuksia hyvin.

Parhaan innovaation maininnan sai This Works Sleep Plus Hair Elixir, eli hiusten yöhoitoaine, joka lupaa hiusten olevan hyvinvoivan näköiset aamulla.

Oribe Run-Through Detangling Primer valittiin parhaimmaksi muotoilutuotteeksi. Tätä käytettäessä voit heittää Tangle-Teezerisi roskiin, luvataan!

Parhaan shampoon ja hoitoaineen tittelin vei Kérastasen Discipline, jonka shampoon kevyt koostumus pesee hyvin ja hoitaa hiukset kiiltäviksi.

Parasta blondeille; Bleach London Rose Shampoo, jolla pääsee eroon hiusten kemikaalien aiheuttamasta vihertävästä sävystä, tai jolla voi tehostaa pinkiksi värjättyä tukkaa. Antaa erittäin hennon vaaleanpunaisen sävyn usein käytettynä.

Paras juurikasvun värjäykseen: Color WOW Root Cover Up. Tässä sarjassa ei liene ollut kovin tungosta, ja kyllähän se hyvin pelittääkin.

Paras monitoimituote on Kevin Murphyn Doo Over, joka toimii sekä kuivashampoona, että hiuslakkana.Herättikö mikään näistä tuotteista kiinnostusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!