sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Muutaman killingin ripsiväri - kannattiko se ostaa?

Joskus mietin, miten suuri osuus omilla odotuksilla on siihen, miten paljon jostakin kosmetiikkatuotteesta pitää. Tulin siihen tulokseen, että kyllä se vaan vaikuttaa  - ja paljon.

Luin etukäteen muutamasta blogista tästä ripsarista ja kiitteleviä arvioita saattelivat myös Makeupalleyn arviot ja arvosana 4.1/5, joka on jo aika korkea, varsinkin kun arvioijien määrä on jo kunnioitettavat 674. Tilastollisestikin tällainen n-määrä (otanta) tuottaa jo objektiivista tulosta. Voit lukea arviot täältä.

Kyseessä on siis Jordanan Best Lash Extreme, joka on volyymia antava ripsiväri. Yleensä ostan pidentäviä mieluummin, koska ripsiä kyllä on, mutta ne ovat aika tyngät.

Tämä ripsiväri tosin hiukan pidensikin, mutta sitten....


Tässä ripseni ihan luonnontilassa. Haalean harmahtavat ovat.
Ripsivärin massa ei ollut mitenkään superkuivaa, kerrostui nätisti, mutta kuten näette, ripsiharja tai -kampa olisi ollut tarpeen.

Näuyttävät räpsyttimet sillä sai, mutta en todellakaan haluaisi ripsiväriä laittaessani harjata räpsyttimiäni joka kerroksen jälkeen, mitä nyt olisi pitänyt tehdä, koska massa klumppuuntui ja ikäväkseni alkoi myös heti jonkin verran varista.

Voi olla, että joku tästä tykkääkin, mutta minulle maskaran on oltava erottelevampi!

Menetys tuskin kuitenkaan saa ketään konkurssiin, jos nyt joku haluaisi kokeilla. Täältä saa sen omakseen palttiarallaa vitosella. Kuka tietää, vaikka siitä tykkäisitkin! Monet ovat Makeupalleyn mukaan tykänneet!

PS: Katsoin hiukan noita ripsiäni; olisiko myös niin, että toisessa silmässä ripsien kasvu on hiukan epätasaisempaa kuin toisessa? Jos katsoo pidemmältä aikaväliltä kuvia (tässä blogissa niitä piisaa), toinen silmä on aina paremman näköinen? Vai kuvittelenko vaan?

1 kommentti:

  1. Mullakin on toisen silmän ripset ehkä vähän harvemmat kuin toisen. Ainakin ovat tottelemattomammat.

    Mä en saata allekirjoittaa tuota, että omat odotukset vaikuttaisivat kokemukseen tai tuotteesta pitämiseen. Mä olin lukenut mm. Lumenen True Mystic -ripsarista paljon kehuja ja tietenkin piti ostaa oma. Pettymys oli, ei toiminut mulla ollenkaan. Tuo nyt tuli esimerkkinä mieleen, kun ripsiväreistä puhutaan :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!