sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Shoppailuvinkki Lontooseen (kosmetiikkaa + muita merkkituotteita)

TkMaxx on ketju, jonka myymälöitä on toki muuallakin, kuin Lontoossa. Käväisin Hammersmithissa vakkaripaikassani, ja nyt siellä on erityisen paljon kalliimpaa kosmetiikkaa edullisesti. Emilio Puccin iltapukuja £75.00 tai Monsoonia parilla kympillä ja alle? Ted Bakerin kenkiä liki puoli-ilmaiseksi.... Sieltä niitä saa!

Nyt oli esimerkiksi Darphinin misellivetttä noin 15 eurolla pullo (RRP n. 33 euroa).Jokaiseen tavaraan on merkitty suositeltu vähittäismyyntihinta (RRP= Recommended Retail Price), josta voit vertailla sitä TkMaxxin hintoihin. Joka kaupassa on hiukan toisistaan poikkeava valikoima, joten kehoittaisin menemään enemmänkin esim. UK:ssa jonnekin muualle kuin esim. Covent Gardenin myymälän.

Hammersmith on mielestäni erittäin hyvä, ja se on 4 minuutin kävelymatkan päässä ko. tuubi- ja bussiasemalta Kings Streetillä (W6 9HW). Haku noilla TkMaxxin sivuilla ei ole kaikista paras, btw.

Kuten sanoi, kyseessä on outletinkaltainen ketju, jossa valikoima on mitä nyt sattuu, mutta kun pitää Suomen hinnat mielessä, en usko, että kukaan sieltä poistuu ostamatta mitään! Valikoimakin on tosin laajempi ja tarjolla on paljon sellaista, mitä ei edes Suomesta saa. Kannattaa siis merkata nimi muistiin, jos matkustat joko UK:ssa tai Irlannissa, tai Puolassa, Saksassa, Itävallassa tai Hollannissa.

Alla muutaman Lontoon alueen TkMaxxin osoitteet (älkää välittäkö etäisyysmaileista):


Matkustusreitit voitte katsoa täältä ja jos päivää pidempään viettää aikaansa Lontoon alueella, kannattaa ostaa Oyster, joka ei veloita koskaan enempää kuin Daycard maksaisi. Oysterit voi, ja ehkä kannattaakin, tilata etukäteen kotiin (siis jos on kertareissulla, eikä tramppaa siellä jatkuvasti. lentokentillä on aika sikamaiset jonot automaateille. Tilaa siis korttisi ajoissa täältä.

Ohhoh, nyt tästä tulikin kosme- & fashionturistin matkaopaspostaus! Mutta ei kai se haittaa.... :D

PS: Vielä on maanantain loppuun saakka mahis osallistua tuoreimman InStyle-raamatun arvontaan.

2 kommenttia:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!