keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Tatler Beauty Awards 2016 - mitä UK:ssa suositaan

Tänä vuonna ko. lehden suositelluimmiksi meikkituotteiksi löytyy niin Suomessakin tuttuja juttuja, kuin hiukan vieraampia merkkejä. Katsotaanpa, mitä tuotteita on palkittu tänä vuonna.

Paras huulilakka löytyy Lancômelta. Juicy Shakers.
Meikkivoiteitten sarjassa voittaja oli Chanelin Les Beiges Healthy Glow Foundation, joka on ohut ja sulautuu ihon omaan sävyyn.
Selvänä kakkosena suosituksissa on Giorgio Armanin Maestro Fusion Makeup, joka antaa eloa väsyineimmällekin iholle. 


Kolmanneksi parhaan suosituksen saa YSL:n Touche Eclat de Teint, jota saa 22 eri sävyssä.

Parhaan primerin arvosanan saa Guerlainin Météorites Base. Tämän kehujiin yhdyn minäkin!


Parhaimman peitevoiteen maininnan saa Bobbi Brownin Intensive Serum Corrector. Sopii silkkimäisen koostumuksensa vuoksi myös silmänalusille ja peittää hyvin ihon virheet.

Paras sävyttävä päivävoide tulee Narsilta. The Velvet Matte Skin Tint SPF 30 lupaa antaa hennon päivettyneen ihon, joka näyttää matalta ja meikkaamattomalta.


Paras kulmakarvakynä on Blink Brow Definer, josta sanotaan, että se tekee ohuempaa jälkeä kuin tarkinkaan arkkitehdin ohut kynä. Hyvästi siis toukkaa muistuttavat kulmakarvat!

Parhaan poskipunan tittelin ansaitsee Givenchyn Mister Radiant blush, jonka pienet, punaiset helmet levittyvät iholle kauniisti. Tätä tuotetta tarvitaan vain ihan vähän saavuttamaan toivottu lopputulos.


Pari muuta erittäin suositeltua punaa on myös mainittu; ensimmäisenä Perricone MD:n No Blush Blush. Pieni pullo, josta saa hyvin luonnollisen "ulkoilmapunan" kasvoilleen.

Paras ripsiväri löytyy Diorilta, ja se on äskettäin uudistettu Diorshow Mascara. Yhdyn tähänkin mielipiteeseen!

 
Toiseksi on rankattu MACin Opulesh Mascara, jolla saa aikaan hyvää jälkeä.


MACin maskaran lisäksi erittäin suositeltava ripsari löytyy Benefitiltä. Tämä EI ole They're Real Mascara, vaan They're Real Tinted Primer, jolla saa aikaan todella luonnollisen lookin.


Paras kynsilakka on myös laulajatar Beyoncén suosikkimerkki Smith & Cult Nail Polishes. Merkin lakat eivät kuluta kynsiä kuten normaalit lakat. Kaunis on pullokin.

Paras huulipuna tulee Linda Rodinin luomalta Rodin-merkiltä. Kuvassa sävy Winks, jonka nimi tulee hänen puudeliltaan.
Toiseksi on tullut hiukan edullisempi merkki, eli Topshopin Alexa Chungin luomat huulipunat.


Erinomaisen suosituksen saavat myös Tom Fordin The Lip & Boys Lipstickit. Olen itse mitä suurimmassa määrässä Tom Fordin meikkien fani.

Paras highlighter löytyy myös Tom Fordin valikoimista. Skin Illuminatin Powder Duo pitää sisällään kaksi sävyä, joilla voi taikoa kasvoilleen raikasta kuulautta.
Toisena kisassa on Burberryn Fresh Glow Highlighting Luminous Pen. Kätevä kynämuoto siis.


Paras bronzer löytyy Benefitiltä: Dew the Hoola on pullossa nestemäisessä muodossa.
Kuinka monia näistä olette kokeilleet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!