lauantai 5. marraskuuta 2016

Deborah Milano

Olen pari päivää miettinyt pääni puhki, että onko tätä merkkiä joskus myyty Suomessa, vai olenko vain menneisyydessä, lukuisilla Roomanmatkoillani siihen törmännyt. Nyt niitä kuitenkin myytiin firman kaupassa, ja silkasta mielenkiinnosta ostin kaksi huulipunaa.


Kun huulipunan kyljessä mainostetaan, ettei se sisällä parabeeneja, silikoneja, mineraaliöljyjä eikä tuoksuaineita, kuulostaa todella hyvältä. Jostakin kumman syystä 9 10:stä huulipunasta ärsyttää huulteni ihoa ja iho alkaa aina kuoriutua enemmän tai vähemmän. Kun hintakin on vielä matala, niin kaksi punaa todellakin pääsi mukaani kaupasta.


Valitettavasti se sävy, jonka olisin tahtonut kaikista eniten, oli auttamattomasti loppuunmyyty. Ostin sitten kaksi toisistaan eroavaa sävyä, toisen hiukan pinkihtävän (hampaat näyttävät tämän sävyn rinnalla todella valkoisilta) ja nuden, joihin yleensä aina sorrun.

Verdict: Levittyvät hyvin huulille, hyvä pigmentti, eikä mitään ärsytystä. Tutkin hiukan merkin UK:n sivua (löytyy täältä), ja siellä todettiin, että alta 20 punnan toimituskulut esimerkiksi Suomeen ovat vain 5 puntaa. Parillakymmenellä punnalla saa jo aikalailla tavaraa, sillä nämä todellakaan eivät ole kalliita, vaikka laadusta voisi luulla niin.

Varmaan käydät esimerkiksi tuoksuallergikoille ja muille allergisille. Pitääpä pitää silmät auki, kun seuraavan kerran olen Lontoossa, sillä putkahti mieleen, että ehkä olenkin siellä nähnyt näitä myytävänä.

Onko tuttu merkki jollekin lukijoista?

1 kommentti:

  1. Saman merkin sävytettyjä huulikiiltoja myydään edelleen Sokoksella ja muistaakseni Stockallakin, mutta huulipunia en muista nähneeni.

    Tästä merkistä lienee kyse:
    https://www.sokos.fi/fi/sokos/deborah-hydracolor-savyttava-huulivoide

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!